cadeaus jongens 7 jaar

10 toffe cadeaus voor jongens vanaf 7 jaar

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een 7 jarig kind? Het is lastig om een geschikt cadeau te vinden voor een jongen van die leeftijd. Hieronder tref je een opsomming van 10 toffe cadeaus voor jongens vanaf 7 jaar.

1. LEGO sets

Welk kind speelt niet graag met LEGO? Tegenwoordig zijn vooral de LEGO treinen zeer populair. Kinderen kunnen hun fantasie en creativiteit uiten door LEGO stukjes te bouwen voor de ultieme speelbelevenis.

2. Nintendo Switch

Jongens van 7 spelen graag met de Nintendo Switch, een populair spelcomputer voor zowel thuis als onderweg. Daarnaast kan de Nintendo Switch gemakkelijk op je televisie worden aangesloten.

3. Monopoly

Een welbekend bordspel voor jongens vanaf 7 jaar is Monopoly. Elk gezinslid kan meedoen, waarbij elke speller zo strategisch mogelijk moet spelen. 

4. Voetbalplaatjes

Voor de echte voetballers onder ons kan je kiezen voor voetbalplaatjes. Jongens van 7 sparen graag voetbalplaatjes in een verzamelalbum.

5. Hot Wheels

Met een set van Hot Wheels kan je zoon zijn fantasie de vrije loop laten gaan en zich wanen in een eigen wereld zonder grenzen. Je kunt de set bovendien later altijd uitbreiden.

6. Skates

Geef een 7 jarig kind inlineskates zodat hij buiten een geweldige tijd kan hebben vol plezier. Voor extra bescherming kan je elleboogbeschermers, handbeschermers, kniebeschermers en een helm kopen.

7. Puzzels

Koop puzzels zodat het kind lekker in zijn eentje of samen met zusjes, broertjes of vriendjes kan genieten van urenlang speelplezier. 

8. Kinderstep 

Een kinderstep hoeft niet duur te zijn en daarnaast hoeft het kind amper ervaring te hebben. Kies echter voor een step die aansluit op de leeftijd en het gewicht van het kind.

Lees tip:  Verschillende soorten Dr. Martens schoenen

9. Kinderfiets

Ook kinderfietsen zijn zeer gewild onder jongens van 7 aangezien ze graag urenlang buiten spelen. Kies een jongensfiets met 22 inch banden als je zoon 7 jaar is.

10. Geomag set

Met dit magnetisch speelgoed kan een 7 jarige jongen sets bouwen en ze met elkaar combineren om zijn creativiteit volledig te uiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *