pen cadeau

3 redenen om een pen cadeau te doen

Ben je nog op zoek naar een geweldig cadeau voor iemand die je erg dierbaar is? Dan zal je vast ook merken dat de cadeaustress eerder jaar weer eerder begint. Bij iedere verjaardag probeer je jezelf te overtreffen. Iets waardoor het alleen maar lastiger wordt om een mooi cadeau te vinden. Daarom is het belangrijk om eens terug naar de basis te gaan. Een cadeau te vinden wat niet alleen erg praktisch is, maar ook nog eens heel erg gewild is. Een Parker pen van Pwakkerman.com of een andere kwalitatieve pen is dan precies wat je nodig hebt.

Misschien heb je nog je twijfels bij het geven van een pen. Is dat niet een beetje oubollig? Wie schrijft er tegenwoordig nog met een pen? Maken we niet allemaal vandaag de dag gebruik van een toetsenbord? Of een notitieblok op je smartphone? Welnee! Een pen biedt enorm veel voordelen en is ook anno 2021 nog altijd erg populair. Nog niet geheel overtuigd? Hier zijn 3 redenen om een pen cadeau te doen!

1.      Hét perfecte cadeau voor liefhebbers van het geschreven woord


Er zijn van die mensen die je altijd een plezier doet met schrijfgerei. Mensen die altijd trouw zijn gebleven aan het geschreven woord. Van die mensen die jou nog altijd een handgeschreven brief of kaart sturen. Deze mensen doe je altijd een groot plezier met een echte montblanc vulpen. Dit zijn namelijk de perfecte schrijfinstrumenten voor iedere schrijfliefhebber. Je komt dan niet aan met een lullig pennetje. Nee, met een kwalitatieve pen steel je gegarandeerd de show. Bovendien kan je dergelijke pennen meestal ook naar wens graveren. Hierdoor beschikt hij over nóg meer waarde.

Lees tip:  Leuke cadeaus voor kinderen t/m 3 jaar

2.      Beter onthouden


Op zoek naar het perfecte cadeau voor een student? Dan is een lamy vulpen precies wat je nodig hebt. Wist je dat uit onderzoeken is gebleken dat mensen die schrijven ook beter onthouden? Tijdens een onderzoek werden twee verschillende groepen studenten getest. Er was één groep die slechts gebruik mocht maken van een laptop om een hoorcollege te onthouden en de andere groep moest de belangrijkste informatie op papier schrijven. Wat bleek? De groep die geschreven had, kon de informatie veel beter reproduceren dan de groep die de laptop hadden gebruikt. Met een laptop ben je wellicht sneller, maar zijn de hersenen minder goed in staat om de nodige verbindingen te leggen en onthoud je dus ook minder snel. Met een kwalitatieve pen bespaar je jouw dierbare dus wat extra werk.

3.      Cadeau voor de lange termijn

Hoe je het ook wendt of keert, de meeste mensen blijven toch wel gebruik maken van een pen. Of het nu is om snel wat hersenspinsels neer te krabbelen of om een notitie te maken. Pen en papier komt altijd van pas. Helaas kiezen de meeste mensen dan gewoon voor een pakketje vol goedkope balpennen. Pennen die na een enkele keer gebruikt te zijn al beschadigd raken of het gewoon niet meer doen. Dit betekent dus ook dat er heel veel pennen na eenmalig gebruik weggegooid worden. Niet goed voor het milieu en ook niet voor de portemonnee. Daarom is het beter om eens in de zoveel tijd een kwalitatieve pen aan te schaffen. En natuurlijk nóg leuker om te krijgen. Een waterman balpen kopen is een prima cadeau voor de lange termijn. Hier zal hij of zij nog veel plezier aan beleven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *