3 tips voor themapakketten als kerstpakket

Wat is dit jaar een leuk kerstpakket – Kerstpakkettenplaza voor mijn werknemers? Dat is een vraag waar veel werkgevers al maanden voor kerst over lopen te tobben. Ben jij een van die werkgevers? Of heb jij van je werkgever de taak gekregen om deze klus te klaren? Dan ben je hier op het juiste adres. Een van de beste tips is om een themapakket te kiezen. Je hoeft dan niet zelf het complete kerstpakket samen te stellen. Het enige wat jij hoeft te doen, is het thema kiezen. Wat is er allemaal mogelijk? We geven je hier 3 tips voor themapakketten als kerstpakket.

1. Kerstpakket met een land als thema
Voor een thema kerstpakket wordt vaak een land als thema gekozen. Dat is een ideaal thema, want elk land heeft zo zijn eigen lekkernijen. Daarmee kun je gemakkelijk een compleet kerstpakket vullen. Welk land kies jij? Misschien is er wel een land waar jouw bedrijf veel zaken mee doet? Vooral landen als Spanje en Italië zijn populair, vanwege hun mediterrane keuken. Maar het is ook origineel om het bijvoorbeeld eens dichter bij huis te zoeken. Wat dacht je van een pakket met Belgische lekkernijen? Of kiest juist voor een exotisch land als Mexico of kies voor een pakket in Afrikaanse sferen! 

2. Fijne home & living cadeautjes

Een ander mooi gebaar is om tijdens de kerstperiode een kerstpakket te schenken met leuke cadeautjes voor het decoreren van het huis of met cadeautjes die praktisch zijn in huis. Dit zijn vaak ‘gezellige’ cadeautjes, die meer sfeer creëren. Denk voor een dergelijk kerstpakket aan artikelen als een taarthouder, want waar staat met kerst geen taart op tafel? Of wat dacht je van vormpjes voor het bakken van kerstkoekjes? Dit stimuleert mensen om samen in de keuken aan het bakken te slaan, bijvoorbeeld samen met de kinderen. Ook kandelaars, waxinelichtjes, theelichthouders of bekers misstaan zeker niet in dit pakket. Of wat dacht je van een lekkere plaid en een kussen voor op de bank voor een welverdiend relaxmomentje? 

Lees tip:  10 tuintrends van 2022

3. Een weldadig beauty en wellness kerstpakket

Beauty en wellness is een thema voor een kerstpakket, waarmee je ook vast en zeker veel succes zult hebben. Wie houdt er niet van een verkwikkende douche met luxe doucheproducten of aan zalig bad met weldadige badolie? Wat momenteel heel populair is zijn complete wellness pakketten van het luxe merk Rituals. Ze bestaan vaak uit diverse toiletartikelen. Je kunt eveneens kiezen tussen pakketten speciaal voor mannen en voor vrouwen. Je geeft je werknemers hier de boodschap mee, dat ze het verdiend hebben om even lekker uit te rusten en intens te ontspannen. Met dit kerstpakket bied je ze de mogelijkheid om thuis dat zalige spa gevoel op te roepen. 

Er zijn nog veel meer leuke thema’s!

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een kleine greep uit het grote aanbod van wat er allemaal mogelijk is! Andere thema’s die interessant kunnen zijn, zijn bijvoorbeeld: een bierpakket, een wijnpakket, een BBQ & grill pakket, koffie kerstpakketten, luxe kerstpakketten, etc. Het belangrijkste is om goed na te denken over wat bij jouw bedrijf en jouw werknemers past! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *