laten bedrukken van relatiegeschenken

5 aandachtspunten bij het laten bedrukken van relatiegeschenken

Een uniek relatiegeschenk laat je natuurlijk bedrukken en personaliseren. Je kunt denken aan het toevoegen van een logo, informatie of een boodschap! Het maakt eigenlijk niet uit waarvoor je kiest, het bedrukken van relatiegeschenken is altijd een meerwaarde! Tegenwoordig is er van alles te kiezen als het om bedrukken gaat. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Wil je ook relatiegeschenken laten bedrukken? Dan zijn er aandachtspunten waarop je absoluut moet letten. Lees hieronder waar je op moet letten! Met de juiste aandacht krijgt elk relatiegeschenk meerwaarde.

Denk aan de levertijd

Het is natuurlijk hartstikke leuk om relatiegeschenken te laten bedrukken. Maar waar je vaak niet direct aan denkt is de levertijd. Voor het personaliseren van een item is eenmaal tijd nodig. Vraag dus altijd wat de levertijd is en of je hier echt vanuit kunt gaan. Zo weet je direct of je nog op tijd bent met je bestelling of je iets anders moet overwegen.

Vraag eens een voorbeeld

Je regelt alles tegenwoordig online. Zo ook het bestellen van relatiegeschenken. Maar je hebt geen beeld hoe het met de kwaliteit gesteld is. Goed om daarvoor een voorbeeld te vragen aan de drukker. Je krijgt deze dan thuisgestuurd en kunt vanuit je eigen oogpunt beoordelen of dit is wat je voor ogen hebt.

De juiste kleuren

Naast het bedrukken van een item kun je tegenwoordig ook de kleuren van deze items kiezen. Ontzettend leuk natuurlijk maar ook opletten geblazen! Want zwarte letters op een donkerkleurig item is natuurlijk niet echt heel handig. Let daarom op de kleur van het item dat je kiest en wat je wilt laten bedrukken. Zodat de afdruk goed zichtbaar zal zijn op het item dat je gekozen hebt. Kies voor een donkere opdruk voor een lichter item. Zo komt het er mooi op uit!

Lees tip:  10 toffe cadeaus voor jongens vanaf 7 jaar

Het formaat

Een logo kun je doorgaans op elk artikel drukken zonder dat deze slecht zichtbaar zal zijn op een item. Maar voor een boodschap of andere druk maakt het formaat wel verschil en kan het zomaar zijn dat het niet mooi uitkomt of leesbaar is. Daarom is het formaat van het relatiegeschenk heel belangrijk. Meer tekst of een afbeelding vraagt dus om een groter soort item.

Een goede kwaliteit

Bij drukwerk heb je vrijwel altijd te maken met kwaliteit van de bedrukking. Als de kwaliteit voor het drukken onvoldoende is kun je dit direct zien op de afdruk. Dit wil je voorkomen waardoor het goed is om goede kwaliteit voor het drukwerk af te leveren. Hoe beter de af te drukken kwaliteit is hoe mooier het geheel zal worden. Daarnaast is het bij een relatiegeschenk laten bedrukken altijd goed om even stil te staan bij voor wie de relatiegeschenk uiteindelijk is. Een relatiegeschenk laten bedrukken is dan wel persoonlijk. Maar het moet natuurlijk ook bij de ontvanger passen. Denk dus na aan wie je het relatiegeschenk wilt geven of overweeg kleine verschillen in het geschenk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *