relatiegeschenken

5 ideeën voor goedkope én bruikbare relatiegeschenken

Lang niet elk bedrijf of zelfstandig ondernemer heeft de financiële ruimte om dure cadeaus te geven als blijk van waardering. Maar laten we eerlijk zijn, waardering zit niet in de waarde. Iets wat al de door ons gevonden relatiegeschenken maar weer eens laten blijken. Want de geschenken die wij voor je hebben gevonden zijn goedkoop en bruikbaar!

Aanstekers

Als het over betaalbare en toch praktische relatiegeschenken gaat kunnen de aanstekers niet in het lijstje ontbreken. Vooral de bedrukte aanstekers doen het goed. Zelfs nu er steeds minder mensen roken een gewenst item om te krijgen en hebben. Er zijn veel verschillende soorten aanstekers te koop en laten bedrukken. Van eenvoudige aanstekers tot luxe die ook nog eens in een verpakking worden gegeven.

Pennen

Maar natuurlijk zijn aanstekers zeker niet het enige item om te geven als een geschenk aan je relaties. Ook pennen in de breedste zin van het woord doen het goed. Waarbij je een ruime keuze hebt in soorten en kleuren. Ontzettend handig omdat je een pen helemaal naar eigen wens kan aanpassen. Een herkenbaar en bruikbaar item dat je zo duur of goedkoop kunt maken als je zelf wilt.

Speelkaarten

Ook speelkaarten zijn een item die je vaak tegenkomt en relatief goedkoop zijn. Ze zijn er in veel verschillende soorten en je kan op veel verschillende manieren je drukwerk op een kaart kwijt. Waar de en kiest voor de verpakking laat de ander elke speelkaart drukken. Genoeg om over na te denken.

Openers

Ook openers aan een sleutelhanger zijn absoluut een aanrader. Ze zijn er in heel veel verschillende soorten. Waarbij het mooi is om er een te kiezen met voldoende ruimte om te bedrukken. Of wat dacht je van de klassieke openers. Het zijn stuk voor stuk items die niet duur zijn en een goed item voor relatiegeschenken.

Lees tip:  Op vakantie - dit kado neem je mee

Tassen

Tot slot zijn er nog de vele tassen die je kunt laten bedrukken. Het zijn zeer betaalbare items voor relatiegeschenken en makkelijk om op verschillende manieren weg te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *