leuke gadgets voor mannen

9 leuke gadgets voor mannen

Een origineel cadeau voor mannen. Er is tegenwoordig keuze genoeg om een leuke en persoonlijke gadget uit te kiezen voor de man. Maar door de grote hoeveelheid keus, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Hieronder beschrijven wij 9 leuke gadgets voor mannen, waarmee je sowieso de blits zal maken.

1. Opvouwbare elektrische step

Moet jouw vriend dagelijks een kwartier lopen naar het station? Geef hem dan een opvouwbare step cadeau. Als jouw vriend lui of gemakzuchtig is aangelegd, zal dit zeker in de smaak vallen.

2. Gepersonaliseerd straatnaambord

Hoe leuk is het om een gepersonaliseerd straatnaambord als cadeau te krijgen met je eigen naam erop? Vindt jouw vriend zichzelf erg geestig en leuk, koop dan een straatnaambord met zijn eigen voor- en achternaam erop.

3. Shiatsu massage nekkussen

Werkt jouw vriend op kantoor en klaagt hij na een lange dag wel eens over vermoeide spieren of een zere nek of rug? Geef hem dan het shiatsu massage nekkussen cadeau, zodat hij ’s avonds heerlijk kan ontspannen naast jou op de bank (en jij het kussen stiekem ook kan gebruiken).

4. Volkswagen koelbox

Is jouw vriend een gigantische Volkswagen liefhebber? Dan mag deze koelbox in de vorm van een Volkswagen busje echt niet ontbreken. Met dit cadeau zul je zeker pluspunten verdienen.

5. Whisky of gin tasting pakket

Is jouw vriend fan van whisky of gin? Geef hem dan een leuk en chic tasting pakket cadeau met verschillende soorten whisky of gin om te proeven onder het genot van enkele lekkere hapjes . Whisky proeven? Gebruik dan deze tips van een expert.

Lees tip:  Lekker slapen in je nieuwe boxspring

6. Een gepersonaliseerd houten horloge

Vindt jouw vriend gadgets echt helemaal te gek? Koop dan een houten horloge en laat een boodschap aan de binnenkant graveren. Zo heeft hij jou de hele dag bij zich en maakt hij ook nog eens de blits met zijn houten gadget.

7. Smartwatch

Is hij meer van de technologische ontwikkeling, dan kun je ook kiezen voor het geven van een smartwatch. Belangrijk is dan wel om op zoek te gaan naar de beste smartwatch van dat moment. Lees bijvoorbeeld eens deze smartwatch test en bestel direct de beste smartwatch.

8. Zelfroerende mok

Heeft jouw vriend de gewoonte om continu met zijn lepel te blijven roeren voordat zijn koffie is opgedronken? Geef hem dan een zelf roerende mok cadeau, wellicht dat hij het roeren dan kan beperken en het overlaat aan de mok zelf.

9. Vuurschaal

Mannen en vuur blijft toch een echt oergevoel oproepen en het cadeau geven van een vuurschaal met een zak houtjes en marshmallows blijft dus altijd een goed idee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.