Cadeau ideeën voor Valentijn

Het is misschien nog een paar maanden wachten maar Valentijn is niet zo ver weg meer. Vanaf na Nieuwjaar liggen alle winkels vol Valentijn prullerijen zoals chocolade, knuffelberen of andere schattigheden. Wanneer je echter iets speciaals wilt doen voor je geliefde, is het slimmer om hier op voorhand al eens over na te denken. Misschien vier je zelf nooit Valentijn of zegt je geliefde dat Valentijn een commerciële feestdag is. Echter houdt iedereen van de attenties en aandacht die Valentijn met zich meebrengt. Zo is het standaard cadeau, valentijn rozen, misschien niet het meest innovatieve Valentijnscadeau maar iedereen is er steevast blij mee om dit te ontvangen.

Geef eens andere bloemen

De meest bekende bloemen om voor Valentijn te geven zijn de valentijn rozen. Dit zijn de typische bloedrode rozen die in volle getale worden verkocht rond de Valentijnsperiode. Echter zijn er ook veel andere soorten bloemen die je kan geven. Alle bloemen kunnen namelijk valentijn bloemen zijn. Zo zijn planten met mooie en speciale bloemen aan de bladeren, ook een mooi cadeau waar je zelfs veel langer geniet van kan hebben. Lelies zijn bijvoorbeeld een andere populaire bloem die je kan geven in plaats van rozen. Of geef de lievelingsbloemen van je partner maar dan in een dozijn. Ik ben er zeker van dat je partner zeer blij verrast zal zijn.

Weekendje weg

Wat ook altijd een leuk idee is, is om een uitstapje te geven. Iedereen houdt ervan om eens even weg te zijn, op zoek naar rust of net avontuur buitenshuis. Als je deze activiteit kan combineren met de persoon van wie je houdt, is dit nog eens des te leuker. In plaats van van Valentijn één dag te maken, is het namelijk leuker om hier meerdere dagen rond te focussen. Of wat nog beter is, geef een verrassing weekendje weg midden in het jaar. Zo krijg je een betere en lagere prijs voor je weekend en is het een spontane verrassing uit liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *