Cadeau voor een roker? Geef een e-sigaret

Een e/sigaret is een uitermate geschikt cadeau voor een roker om veel verschillende redenen. Zo is een e-sigaret minder schadelijk, kan het helpen bij het stoppen met roken, zijn er super veel smaken en is het goedkoper dan roken. In dit artikel lees je meer over de e-sigaret.

Hoe werkt een e-smoker?

De elektronische sigaret, ook wel e-smoker genoemd, werkt heel anders dan een normale sigaret. Een normale sigaret maakt gebruik van de verbranding van tabak. De rook die hierbij vrijkomt inhaleer je vervolgens. Bij een e-smoker werkt dit anders. Er wordt geen gebruik gemaakt van tabak, maar een zogeheten e-liquid. Een E-liquid is een vloeistof die door de elektronische sigaret wordt verhit om damp te creëren. Deze damp kan de gebruiker inhaleren. Vaak gaat deze damp gepaard met een smaakje die te vinden is in de e-liquid.

De verschillende e-liquids

E-liquids kun je zien als de ’tabak’ van de elektronische sigaret. E-liquids zijn er in veel verschillende vormen en smaken. Zo heb je e-liquids zonder en met nicotine. Daarbij zijn e-liquids met nicotine verkrijgbaar in verschillende sterktes. Ook zijn er erg veel verschillende smaken te vinden. Qua smaken kun je denken aan fruitsmaken, nootsmaken en zelfs frisdranksmaken. Kortom voor ieder wat wils.

De voordelen van de elektronische sigaret

De elektronische sigaret kent veel voordelen ten opzicht van een normale sigaret. Dit maakt de elektronische sigaret het perfecte cadeau voor een roker. We zullen nu wat dieper ingaan op de voordelen van een elektronische sigaret. Het eerste en meest belangrijke voordeel van de elektronische sigaret is dat deze een stuk minder schadelijk is voor de gezondheid dan de normale sigaret. Veel schadelijke stoffen die in een normale sigaret te vinden zijn zitten niet in een elektronische sigaret. Je hebt geen last van de giftige stoffen die vrijkomen tijdens de verbranding. Denk aan teer en koolmonoxide. Verder is een elektronische sigaret een stuk goedkoper dan een normale sigaret. De prijzen van sigaretten blijven maar omhoog gaan. Een elektronische sigaret koop je 1 keer. Hierna hoef je alleen nog de liquids aan te schaffen die in verhouding een stuk voordeliger zijn dan sigaretten. Verder kan de elektronische sigaret een geweldig hulpmiddel zijn als je van het roken af wilt komen.

Lees tip:  De 3 kenmerken van een perfect kerstpakket

Wat maakt de elektronische sigaret zo’n goed hulpmiddel?

Zoals gezegd kan de elektronische sigaret helpen bij het stoppen met roken. Dit komt, omdat de liquids verkrijgbaar zijn in verschillende sterktes qua nicotine. Dit zorgt ervoor dat je langzaam maar zeker je nicotine inname kunt afbouwen, totdat je helemaal geen nicotine meer nodig hebt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *