Cadeautip sexy lingerie

Cadeautip: sexy lingerie

De zoveelste paar sokken kennen we nu wel, wellicht is het tijd voor een iets uitdagender cadeau voor je partner. Maar wat moet je dan geven? Als er iets is waarmee je zowel mannen als vrouwen het hoofd op hol kunt jagen, dan is het wel sexy lingerie. Maar veel mensen vinden het toch nog ongemakkelijk of lastig om dit voor hunzelf of hun partner te kopen. Misschien ben je bang om de verkeerde keuze te maken, of vind je het grote aanbod intimiderend. Maar maak je geen zorgen, hier zetten we op een rijtje waar je allemaal aan moet denken bij het kopen van sexy lingerie, voor jou of je partner.

Waar moet je aan denken bij het kopen van sexy lingerie

Ten eerste moet je zorgen dat je de juiste maat weet. Als je iets koopt om zelf aan te trekken zal dat niet zo’n probleem zijn, maar als je een cadeau koopt voor je partner om te dragen is het wel goed om even te checken. Je kan het natuurlijk vragen, of even in de kledingkast kijken naar maatlabels van dingen die ze al hebben, dit is echter geen garantie, want per merk kunnen maten verschillen.

Daarnaast moet je kijken naar wat voor iets je wil. Welk materiaal wil je bijvoorbeeld? Een outfit van leer met een lak die het een wet-look geeft is erg populair. Maar als je wat klassiekers wil is kant ook een hele goede optie. Kijk ook naar welke kleur je wil. Rood is een veel gezochte kleur wanneer het gaat om sexy lingerie, maar zwart is tijdloos.

Lees tip:  Waarom een gepersonaliseerde boek? 

Veel gestelde vragen (en de antwoorden erop)

Wat is sexy lingerie? – Je kunt sexy lingerie het beste omschrijven als verleidelijke onderkleding. Je kan het dragen om je aantrekkingskracht te vergroten, of puur voor jezelf om je sexy te voelen. Sterker nog, je zou het kunnen dragen onder je dagelijkse kleding, voor veel mensen is dit een extra zelfvertrouwen boost.

Welke merken sexy lingerie? – Er zijn veel grote merken sexy lingerie die hoog in het vaandel staan en al hebben bewezen dat ze van hoge kwaliteit zijn. Dit zijn bijvoorbeeld Obsessive, Grey Velvet, Abierta Fina, Cotelli Collection en Impudique by Catanzaro.

Waar sexy lingerie kopen? – Waar je het beste kunt winkelen is afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Er zijn veel websites die een groot aanbod hebben in zowel merken, kleuren en maten van sexy lingerie. Kijk vooral naar wat voor collecties ze hebben (mannen, vrouwen, grote maten). Tip; kijk ook naar of ze de pakketjes discreet verzenden, dit vinden veel mensen fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *