De 3 kenmerken van een perfect kerstpakket

De 3 kenmerken van een perfect kerstpakket

Het uitkiezen van het kerstpakket is elk jaar weer een lastige taak. Hoe vind je een pakket waar iedereen wat aan heeft, wat je personeel laat zien hoeveel je hun inzet waardeert en dat ook nog binnen je strakke budget valt? Het lijkt onmogelijk, maar dat is het niet. Er zijn een aantal kenmerken van een perfect kerstpakket. Als je jouw keuze daar op afstemt, stel je al je personeel tevreden deze keer.

1. Het kerstpakket is voor iedereen

Een ideaal pakket spreekt iedereen aan en maakt iedereen blij. Om dat te vinden, moet je dus iets uitkiezen wat iedereen gemeen heeft. In een bedrijf zijn dat vaak drie dingen, namelijk het feit dat iedereen voor hetzelfde bedrijf werkt, dat iedereen bijdraagt aan het succes ervan en dezelfde producten of diensten levert. Deze gezamenlijke kenmerken kun je gebruiken voor het uitkiezen van je kerstpakket.

  • Je kunt een pakket kiezen met producten in de kleur van je huisstijl. Ook al weet iedereen wel van wie het pakket afkomstig is, op die manier laat je wel zien dat je over je keuze hebt nagedacht. Daarbij maak je het pakket persoonlijk en creëer je een gevoel van saamhorigheid.
  • Is er een bepaalde grote prestatie die geleverd is het afgelopen jaar en heeft iedereen daar aan bijgedragen? Dan kun je dat gebruiken als gezamenlijk thema voor je kerstpakket. Heb je bijvoorbeeld een grote Amerikaanse klant binnen gesleept, dan kun je een pakket kiezen met een Amerikaans thema.
  • Kies een kerstpakket uit met een product dat refereert naar de diensten of producten die jullie leveren. Als je bijvoorbeeld zonnepanelen installeert, dan geef je een energiezuinig cadeau of een batterij die werkt met zonnepanelen.
Lees tip:  Kerst Knutselen voor scholen en groepen: ontdek het ruime assortiment bij Hetspeelgoedpaleis.com

2. Het pakket spreekt waardering uit

Door een prestatie als uitgangspunt te nemen geef je niet alleen aan dat je waardering uitspreekt, maar ook waarvoor. Waardering uitspreken is belangrijk en dat doe je niet met een generiek pakket. Als je kunt laten zien dat je tijd en moeite gestoken hebt in het samenstellen van het kerstpakket, geef je een veel betere boodschap af dan wanneer je kiest voor een fles wijn of een cadeaubon. En dan is de kans groter dat je pakket goed ontvangen wordt, ook al is het cadeau niet naar ieders smaak.

3. Het pakket past binnen je budget

Dit alles moet je vinden voor een prijs en het budget is vaak lager dan gehoopt. Ga je naar een online winkel, dan krijg je vaak meer voor je geld. Online winkels leveren geen kerstpakketten die slechter van kwaliteit zijn. Het is goedkoper om een online webshop te runnen dan een fysieke winkel. Daarom zijn de prijzen online in de regel een stuk lager en is het ook makkelijker om zelf een kerstpakket samenstellen.

Je pakketten online bestellen

Ga dus naar een online winkel, bekijk het enorme assortiment, gebruik de filters en je vindt vast een kerstpakket dat aan alle bovenstaande eisen voldoet. Het enige wat je dan nog moet doen is een hoeveelheid kiezen, je bestelling plaatsen en rustig afwachten tot je kerstpakketten uitgedeeld kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *