soorten rum

De 4 lekkerste soorten rum die je cadeau geeft aan jouw collega’s

Je collega’s mogen af en toe wel wat waardering krijgen voor het werk dat ze doen. Geef ze een leuk cadeau om deze waardering over te brengen. Wanneer jouw collega houdt van een lekker drankje, is rum een goede optie. Er zijn veel verschillende soorten rum, dus genoeg om uit te kiezen om als cadeau te geven aan jouw collega. 

Verschillende soorten rum 

Er zijn veel soorten rum die je cadeau doet. Zo kan je witte rum cadeau doen, bruine rum, flavored rum, overproof rum, gold rum, spiced rum of cachaca. Sommige rum drink je puur, anderen zijn ook goed voor een mixdrankje zoals een cocktail. Welke rum je kiest voor jouw collega is aan jou, maar wij lichten de lekkerste soorten rum om cadeau te doen hieronder verder toe. 

  1. Witte rum 

Witte rum is een bekende rum die je zowel puur als mix drinkt. Witte rum heeft een lichtzoete smaak. Het is helder en er zit, naast de lichtzoete smaak, verder weinig smaak aan, waardoor veel mensen hem in een cocktail gebruiken. Zo drink je een cuba libre of mojito met witte rum. Klinkt als een goed cadeau, toch? 

  1. Bruine rum 

Bruine rum heeft zijn kleur te danken aan het lange rijpen op houten vaten. Bruine rum wordt vaker puur gedronken. Dat komt mede doordat bruine rum heerlijke aroma’s bevat van verschillende specerijen. Is je collega iemand die graag pure drankjes drinkt, dan is dit een goede optie. 

  1. Gold rum 

Wil je graag best of both worlds? Kies dan voor gold rum. Dit is namelijk een rum die tussen witte en bruine rum inzit. Gold rum heeft zijn kleur te danken aan de eiken vaten. Als je dus een rum als cadeau wil geven aan je collega die tussen de lichte witte rum en de zwaardere bruine rum inzit, geef je gold rum. 

  1. Flavored rum 
Lees tip:  Uitgerust wakker worden met de juiste raamdecoratie?

De naam van deze rum zegt het al, flavored rum is rum met een smaakje. Meestal zijn die smaken van fruit die tijdens het destillatieproces zijn toegevoegd. Dit zijn smaken als banaan, kokos of mango. Soms zijn er ook later fruitaroma’s toegevoegd aan de rum. Ook deze rum soort is goed om zowel puur als in mix te drinken.

Deze soorten rum zijn de lekkerste soorten rum om cadeau te geven aan een collega. Welke rum kies jij om als cadeau te geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *