Muziekkussen - Origineel

De beste cadeautips voor mannen met een baard

We kennen allemaal wel iemand die gezegend is met een prachtige baard. Het lijkt misschien alsof het voor hem een eitje is om zijn baard mooi te houden, maar niets is natuurlijk minder waar. Een mooie, goed verzorgde baard, vergt veel tijd. De baard moet regelmatig getrimd worden, om nog maar te zwijgen over het gebruik van baardolie, balsem, shampoo en ga zo maar door. Grote kans dat zijn kastje met verzorgingsproducten voller staat dan die van jou.

Maar nu het goede nieuws. Er is namelijk één groot voordeel: als je op zoek bent naar een goed cadeau voor hem, dan beschik je ook direct over een heel scala aan mogelijkheden. Een man met een baard heeft namelijk áltijd wensen. Geef hem bijvoorbeeld de beste tondeuse cadeau om zijn baard voortaan snel en gemakkelijk te scheren of een complete verzorgingskit met zijn favoriete producten. Alles is mogelijk!

Ben jij op zoek naar een goed cadeau voor een man met een baard? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Kan je toch wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder.

De juiste scheeratributen


De meeste mannen die geen baard laten staan, denken dat scheren niet zo lastig is. Ze zijn immers gewend om hun gezicht volledig vrij van haren te houden. Maar bedenk nu eens hoe het zou zijn als je je baard elke dag in model moet brengen. Hem bij moet werken om te voorkomen dat hij een verwilderde look krijgt? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het is niet voor niets dat er barbieren bestaan. Mensen die er echt voor geleerd hebben om baarden te verzorgen en bij te werken. Dit is namelijk best een intensieve klus, die – zeker bij het gebrek aan goede attributen – ook nog eens veel tijd in beslag kan nemen.

Lees tip:  Aan de slag met verpakkingsmateriaal voor je webshop

Waarom kies je dan ook niet voor de beste baardtrimmer? Op scheeratributen mag simpelweg niet bespaard worden. Het maakt echt uit welke producten je gebruikt. Helaas willen mannen hier toch nog wel eens op besparen. Met alle gevolgen van dien. Zowel voor het gemak als voor hun huid en de complete uitstraling. Daarom is er eigenlijk geen mooier cadeau dan een echt goed apparaat om de baard mee te trimmen. Daar heeft hij jaren plezier van.

Baardverzorgingsset

We verkijken ons regelmatig op hoeveel producten je nodig hebt om je baard mooi te houden. Dit is eigenlijk vergelijkbaar met het hebben van lang haar. Je hebt een speciale kam en borstel nodig, je moet het haar regelmatig wassen om het schoon en stralend te houden en ook een speciale olie en balsem mogen niet ontbreken. De dagelijkse verzorging vergt veel van je.
Hoe leuk is het dan ook om zelf een pakketje samen te stellen met de beste verzorgingsproducten? Een eigen baardverzorgingsset maken. Houd er wel rekening mee dat je natuurlijke producten gebruikt. Zeker als hij een gevoelige huid heeft. Zo voorkom je dat hij de helft niet kan gebruiken. Wil je het op safe spelen? Vraag dan eens welke merken hij gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *