beste pc-games

De beste pc-games die de komende tijd uit gaan komen!

2020 kent veel goede pc-games die je gespeeld MOET hebben. Je kunt denken aan titels als: Horizon Zero Dawn, The Witcher 3, Dark Souls 3 en Forza Horizon . Al deze games hebben allemaal iets gemeen, het zijn allemaal steengoede games voor op je pc. Er zit voor iedereen wel wat leuks tussen. Als je van racen houd heb je Forza Horizon, maar als je van schieten en actie houd kun je kiezen uit Fortnite of Doom: Eternal. 

Verder is er ook een primeur die exclusief voor pc is, namelijk Microsoft Flight Simulator. In een zeer gedetailleerde wereld kun je vliegen met een tal van vliegtuigen. Microsoft heeft zich vooral gericht op de realiteit van de wereld. Zo is de wereld schaal 1:1 en kun je zelfs je eigen huis terugvinden op in deze wereld. Verder is er nog Red Dead Redemption 2. Dit is een open wereld game dat zich afspeelt in het tijdperk van het wilde westen. Het is zelfs mogelijk om Red Dead Redemption 2 te spelen in 8K resolutie. Voor de creatievelingen is er altijd nog Minecraft. Dit spel vol met blokjes is al op de markt sinds 2011 en nog steeds razend populair. Bouw je eigen creaties in jouw wereld in “creative mode”, of ga op avontuur in “survival mode”.

Immortals Fenyx Rising

2020 heeft nog meer in petto op het gebied van gaming, namelijk Immortals Fenyx Rising. Dit nieuwe game staat gepland voor 3 december 2020. In dit nieuwe spel speel je als Fenyx, een gevleugelde halfgod die de Griekse goden moet redden van een duistere vloek. Je neemt het op tegen mythologische monsters en versla Typhon, de dodelijkste titaan uit de Griekse mythologie. Je speelt in een prachtige fantasiewereld. Doorkruis deze levendige wereld vliegend en klimmend door 7 unieke regio’s. Elke regio is geïnspireerd door de goden. Los uitdagende puzzels op door je speciale vaardigheden te gebruiken. Of vergroot je krachten om je vaardigheden te verbeteren en je kracht te vergroten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *