De beste zakelijke cadeaus

Hip is een term die volgens mij al een poosje niet meer wordt gebruikt. Maar wil je toch als een ‘baas’ overkomen, dan kun je op dit relatiegeschenken blog wel aan je trekken komen. Neem een voorsprong op je concurrentie, dankzij de gecureerde cadeau tips en meest originele relatiegeschenk ideeën voor klanten of collega’s.

WOW-factor

Wij spotten cadeaus met WOW-factor. Relatiegeschenken voor personeel of zakenrelaties met een hoog ‘wannahave’ gehalte. Dit soort cadeaus moeten een goed gevoel opwekken, anders wordt het gebaar niet op prijs gesteld. Goedbedoelde rommel, daar hebben we genoeg van. Maar dat zou niet zo moeten zijn, want een klant moet juist blij worden van een relatiegeschenk. Het enige wat je nodig hebt… is een goed idee!

Relatiegeschenk idee geeft advies

Uniek in Nederland is de Relatiegeschenk Conciërge Service. Een hotline voor professioneel relatiegeschenk advies. Dit kan een inkoop gerelateerde vraag zijn, tips of relatiegeschenk ideeën, een brainstorm, offerte of een compliance vraagstuk. Maar eigenlijk kun je bij de relatiegeschenk conciërge letterlijk alles vragen over relatiegeschenken.

Betere relatiegeschenken geven: dat leer je zo!

Ben je ook lid van PromZ Magazine? Dan is de kans groot dat je (net als ik) een bovengemiddelde interesse voor relatiemarketing koestert. Of je bent gewoon dol op je klanten en collega’s. Dat kan ook. Wil jij daarom de ‘kunst van het geven’ tot in detail beheersen, dan kun je bij ons terecht voor een maandelijkse dosis relatiegeschenk extravaganza! Sluit je simpelweg aan bij onze gratis e-mailnieuwsbrief service. Dan leer je hoe professionals hun prospects, klanten en collega’s met originele relatiegeschenken verbluffen. Leden ontvangen maximaal één keer per maand een overzicht van de laatste gifts, gadgets en tips om beter cadeaus te geven. Dus ik zal je niet spammen: dat is beloofd!

Lees tip:  Een nepbloem niet romantisch? Echt wel!

Weet je echt niet wat je jouw zakelijke kennis moet geven in bijvoorbeeld het nieuwe jaar? Je kan er ook voor kiezen om een jaarkalender te kopen of kies voor een bureaulegger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *