De leukste drank cadeaus voor een housewarming

Een housewarming is het perfecte moment om samen te zijn met vrienden en familie en te genieten van de nieuwe woning. Grote kans dat er al heel veel cadeaus zijn gegeven om het huis te decoreren, maar wat past er beter bij deze gelegenheid dan een heerlijke fles drank cadeau te geven? De juiste fles drank maakt het feest nog leuker en wordt zeker gewaardeerd door de gastheer of gastvrouw. In deze blog hebben we de leukste drank cadeaus voor een housewarming op een rijtje gezet.

Wijn

Wijn is een klassiek drank cadeau voor een housewarming. Een fles rode, witte of rosé wijn is altijd een goede keuze. Kies een fles wijn uit een bekende wijnstreek of misschien zelfs een fles van het favoriete wijnhuis van de gastheer of gastvrouw. Als je het extra leuk wilt maken, kun je ook een wijnpakket cadeau geven met verschillende soorten wijn. Zo proeft de ontvanger elke soort en geniet van verschillende smaken.

Cocktails

De perfecte creatie voor een housewarming party zijn cocktails. Met een cocktailshaker cadeau maak je het voor de ontvanger mogelijk om thuis de heerlijkste cocktails te maken. Voeg daarbij ingrediënten zoals limoenen, munt, suiker en drank naar keuze, en het feest is compleet. Met een cocktailshaker als cadeau, kan de ontvanger altijd zelf experimenteren met verschillende smaken en combinaties.

Sterke drank

Soms is het leuk om een speciale fles sterke drank cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan een goede whisky, een lekkere rum of misschien zelfs gin. Kies voor een merk of type die past bij de ontvanger, of ga voor een speciale editie die hen altijd bijblijft. 

Lees tip:  De leukste cadeaus die je voor Valentijnsdag kunt kopen

Bierpakket

Voor de bierliefhebbers onder ons is een bierpakket het perfecte cadeau. Een selectie van speciale bieren wordt zeker gewaardeerd door de ontvanger. Voeg daarbij anderen items zoals bierglazen, bieropener of bier-mokken om het presentje nog completer te maken. Houd wel rekening met de smaak van de ontvanger, niet iedereen houdt van hetzelfde soort bier.

Alcoholvrije dranken

Niet iedereen drinkt alcohol. In dat geval kun je ook kiezen voor een mooie alcoholvrije fles wijn of champagne. Tegenwoordig zijn er steeds meer alcoholvrije alternatieven die niet onderdoen in smaak. Zo doet iedere gast mee met het proosten op het nieuwe huis, terwijl er geen alcohol wordt geconsumeerd.

Er zijn veel verschillende opties voor drank cadeaus die perfect passen bij een housewarming. We hopen dat deze tips je helpen bij het kiezen van het juiste cadeau. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *