De leukste relatiegeschenken binnen de horeca

De leukste relatiegeschenken binnen de horeca

Tijdens de feestdagen wil je jouw relaties iets cadeau doen. Als bedankje voor een goed jaar dat jullie samen achter de rug hebben. Maar wat geef je jouw relatie en hoe zorg je ervoor dat het een zinvol relatiegeschenk is? Wij geven een aantal tips over welke relatiegeschenken je het beste kunt geven.

Paraplu als relatiegeschenk

Waar iedereen altijd wel baat bij heeft is een paraplu! Misschien niet het meest voor de hand liggende product dat je iemand cadeau zal doen, maar iedereen heeft er wel baat bij. Terwijl mensen hun paraplu ook altijd kwijt zijn of ergens laten staan. Vrijwel niemand loopt gericht naar de winkel om een nieuwe paraplu op te halen, dus hoe leuk is het dat jij hem of haar een paraplu als relatiegeschenk geeft!

Geef je relaties een film pakket cadeay

De feestdagen vallen altijd wel in een periode dat het buiten nat en donker is en daarom willen mensen na een dag hard werken het liefst op de bank neerploffen en relaxen. Geef ze dan ook een leuk film pakket cadeau! Een film pakket bestaat meestal uit wat lekkere versnaperingen en een voucher om bij de welbekende diensten een film te huren.

Relatiegeschenken voor wijnliefhebbers

Tijdens de feestdagen drinken mensen graag een wijntje en een aantal mensen drinken ook alleen maar wijn tijdens een speciale gelegenheid. Deze doelgroep zit vaak verlegen om een goede kurkentrekker. Maar wat als jij ze eens een elektrische kurkentrekker cadeau doet? Deze producten kun je via USB opladen en helpen jou om de kurk snel en professioneel uit de wijnfles te verwijderen. Ook een wijnkoeler is een populair relatiegeschenk.

Lees tip:  Een nepbloem niet romantisch? Echt wel!

Altijd handig zo’n thermoflex

Waar relaties ook altijd wel gelukkig van worden is een thermosfles. Zodat ze warme of koude dranken kunnen bewaren en meenemen. Een thermosfles komt altijd wel van pas en als je het een beetje slim aanpakt laat je de fles ook bedrukken met je bedrijfslogo of een leuke kreet. Dat maakt het cadeau net even iets leuker.

Ga voor bedrukte aanstekers

Over bedrukken gesproken! Je kunt er ook voor kiezen om een aansteker te schenken en deze te laten bedrukken. Een aansteker is altijd handig! Natuurlijk hebben de rokers er baat bij, maar een aansteker is ook superhandig om tijdens de koude wintermaanden een kaarsje of twee aan te steken. Dus laat een aansteker bedrukken en scoor punten bij je relaties!

Ook handig: een powerbank

Een ander interessant cadeau is de bekende powerbank. Steeds meer mensen hebben behoefte aan het opladen van oordopjes en telefoons als ze onderweg zijn. Daarom is een powerbank altijd handig om te hebben en dus cadeau te krijgen. Jouw cadeau wordt echt waardevol als je een beetje krachtige powerbank schenkt. Want dan hebben jouw relaties er ook echt iets aan!

Weet je echt niet wat je moet geven en ben je bijna zeker van dat deze cadeaus niet in de smaak zullen vallen? Dan kun je nog altijd terugvallen op het flesje wijn of een fles champagne of je geeft je relaties gewoon een doosje chocolade. Iets lekkers gaat er altijd wel in en wordt dus ook altijd gewaardeerd.

Schilderij als relatiegeschenk

Schilderijen zijn toch wel hét relatiegeschenk waarmee je een indruk maakt. Kies je voor schilderijen als relatiegeschenk, dan zul je wellicht iets meer in de buidel moeten tasten dan wanneer je voor een meer standaard of simpeler cadeau kiest. Daartegenover staat dat zo’n werk een cadeau is waar je partners echt iets aan hebben, en zomaar eens in hun zaak kan belanden (in plaats van onderin een la zoals dat met veel relatiegeschenken gebeurt). Op die manier worden uitbaters dagelijks herinnerd aan hun partner die ze heeft voorzien van een sfeervol werk aan de muur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.