5-sterren-hotel-tenerife

De luxe van een vijfsterren hotel  

Als je een hotel kiest voor een stedentrip of strandvakantie dan kijk je natuurlijk ook naar het aantal sterren. De aantal sterren dat een hotel kan krijgen varieert van 1 tot 5 sterren. Als je toe bent aan ultieme luxe en pure verwennerij dan kies je natuurlijk voor een vijfsterren hotel. Je mag dan ook een hoge kwaliteit verwachten wanneer je in zo’n hotel verblijft. Ontdek alles over de hoogste classificatie die een hotel kan krijgen. 

Op veel plekken in de wereld
Vijfsterren hotels vind je op zeer veel plekken in de wereld. Of het nu een wereldstad zoals New York is of een strandbestemming zoals het Griekse Zakynthos… de keuze voor de allerbeste hotels is altijd aanwezig. Kies jij liever voor een tophotel in een indrukwekkende stad vlak bij populaire bezienswaardigheden of een tophotel aan een schitterend mooi strand? Als je voor de laatste optie kiest, check dan eens deze 5 sterren hotels in Curacao!

Verschillende type verzorgingen
Veel mensen associëren een vijfsterren hotel gelijk met all inclusive. Tuurlijk is dat mogelijk, maar er zijn ook ontzettend veel hotels waar je ook op basis van logies en ontbijt of halfpension (inclusief diner) kunt overnachten. Check altijd bij het hotel welke verzorgingen er mogelijk zijn.

Luxueuze hotelkamers
Wanneer je een vijfsterren hotel hebt geboekt dan kun je rekenen op een luxueuze hotelkamer. Upgrade je verblijf met een bubbelbad of een swim up kamer indien mogelijk. De kamers zijn modern ingericht met luxe faciliteiten waardoor je je meteen thuis voelt.

Inclusief een wellness
Meestal vind je bij een vijfsterren hotel een spacentrum. Geniet van allerlei wellnessfaciliteiten zoals een hamam, stoombad, sauna en een binnenzwembad. Extra luxe is een hotel met een infinity pool.

Culinaire verwennerij
Bij een vijfsterren hotel hoort alles tot in de puntjes geregeld te zijn. Zo ook het eten en drinken. In het buitenland heb je bij vijfsterren hotels de keuze uit veel restaurants, Buffet- en a la carte. Laat je dus verwennen met alle culinaire verrassingen!

Receptie is 24 uur per dag geopend
Eén van de kenmerken van een vijfsterrenhotel is dat de receptie 24/7 beschikbaar is. Dat is handig, zo kun je altijd je vraag stellen aan het hotelpersoneel.

Extra services
Een vijfsterren hotel biedt een aantal extra service. Zo is er een roomservice, verzorgingsproducten in de badkamers, een was- en strijkservice en nog véél meer faciliteiten die jou verblijf extra fijn en onbezorgd maken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *