bruiloft uitnodigingen

De perfecte bruiloft uitnodigingen versturen

Wanneer je gaat trouwen, is het versturen een bruiloft uitnodigen misschien wel één van de meest belangrijke aangelegenheden. Tijdens de voorbereiding van jullie grote dag, maar hoe pak je zoiets nou op een goede manier aan? 

In dit artikel gaan wij je daar in ieder geval meer over proberen te vertellen, zodat jij een uitnodiging kunt versturen als nooit tevoren. En waardoor mensen niet meer om je bruiloft heen kunnen.

Waarom je moet kiezen voor een direct mail bruiloft uitnodigingen 

Het kiezen voor direct mail bruiloft uitnodigingen, is allereerst al vele malen effectiever dan een doorsnee kaart, of misschien zelfs een digitale uitnodiging. De laatste optie wordt tegenwoordig al erg gauw over het hoofd gezien. Mocht je de digitale uitnodiging toch per mail versturen dan wordt de kans als maar groter, dat het over het hoofd wordt gezien. Tegenwoordig krijgen we al zoveel mailtjes binnen, waardoor het bekijken van alles al een hele opgave is.

Je wilt immers graag, dat de uitnodiging van je bruiloft aankomt bij alle ontvangers. Door het dus digitaal te versturen kan er een ruis ontstaan en het zou misschien ook wat minder speciaal aanvoelen. 

Wanneer je dus kiest voor een direct mail methode, zoals de Pop up kubus. Verhoog je het bereik en kun je alles tot in de puntjes organiseren, zodat de uitnodiging helemaal past binnen jullie bruiloftsthema. 

Het voordeel van een pop up kubus

De pop up kubus, is een effectieve manier om bruiloft uitnodigingen te versturen. Het staat dan ook beter bekend als de ‘out of the box card’, want je kunt je doelgroep hiermee op een positieve manier verrassen, waardoor zij echt een feestje op hun deurmat ontvangen.

Lees tip:  Drie zomerse verjaardagscadeaus die iedereen plezier doen!

Door o.a. het verrassingseffect, is het dus een leuke, maar bovendien originele manier om je bruiloftsgasten van alle informatie te voorzien. Aan elke zijde van de kubus kun je dus goed alle informatie kwijt, zoals: de tijd, datum, wie het gelukkige stel is en waar alle plechtigheden gaan plaatsvinden.

Om de verrassing helemaal compleet te maken, is de keuze voor bijvoorbeeld: een confetti springkubus snel gemaakt. Zodra de envelop wordt geopend springt de kubus er als ware uit en wordt de confetti de lucht in gelanceerd.

Hiermee worden je bruiloftsgasten op een positieve manier overdonderd. En weet je als verzender, dat ze alle informatie wel moeten hebben gelezen. Zonder enige vorm van ruis, waardoor de boodschap misschien niet goed wordt opgepikt. Het kiezen voor deze vorm van bruiloft uitnodigingen, is dus helemaal zo gek nog niet.

Wij wensen jullie dan ook erg veel plezier met jullie bruiloft en bovendien veel geluk samen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.