De trends van gordijnen in 2022

Het aanschaffen van gordijnen wordt steeds moeilijker, hoezo? Omdat de gordijnsoorten zichzelf steeds blijven verbeteren waardoor de keuze moeilijker wordt. Daarom is het belangrijk om te weten wat nou de trends zijn van gordijnsoorten in 2022. Klik hier voor meer trends.

Donkere tinten

Een van de grootste surprises zijn toch wel de raamdecoratie met donkere tinten. Het maakt niks wat voor gordijnsoort, als het maar donkere kleuren heeft. Raamdecoratie wordt steeds meer gezien als één van de belangrijkste onderdelen van het interieur in het huis. De donkere kleuren zorgen voor een chique en luxe uitstraling in de woonkamer of slaapkamer. Ga zelf eens je eigen huis door en beoordeel of zwarte tinten in uw huis passen.

Inbetween gordijnen

Ben je toch niet zo een fan van een donkere kamer? Dan zijn inbetween gordijnen misschien wel de oplossing voor jou! Door deze gordijnen komen er genoeg zonlicht in uw huis. Het is dus mogelijk om te genieten van de zon in uw huis maar ook van uw privacy, aangezien je niet makkelijk naar binnen kan kijken door deze gordijnen. Om de inbetween gordijnen samen te vatten, ze houden de kamer licht en fris met daarbij de gewenste privacy.

Jaloezieën

Het is alweer 2022, maar de jaloezieën blijven nog steeds één van de meest gekozen gordijnsoorten. Zo heb je houten en aluminium jaloezieën, de keuze is erg groot. Als je de keuze hebt gemaakt voor jaloezieën hoeft u niet eens een overgordijn te bestellen, ze zorgen er al van zichzelf voor een donkere kamer.

Lees tip:  Wat zijn de meest gewilde noten?

Duurzaamheid

Waar heel veel mensen naar kijken in 2022, is een duurzamer leven te creëren. Dit kan je doen door minder vlees te eten of meer thuis gaan werken, maar tegenwoordig heb je ook duurzame gordijnen! Naast dat de gordijnen mooi zijn, zijn ze dus ook nog is goed voor het milieu! Net zoals de andere gordijnen zorgen ze voor een fijne sfeer, akoestiek en privacy in jouw huis. We geven allemaal als mensen steeds meer om het verbeteren van de wereld, en duurzame gordijnen zijn daar uiterst geschikt voor.

Advies

Het is natuurlijk niet nodig om uw hele huis te gaan renoveren, maar het kiezen van nieuwe gordijnen kan het huis een heel nieuwe sfeerimpressie geven. Het is niet erg als je nog niet weet wat de juiste gordijn voor jouw is, tegenwoordig kan je al bij veel bedrijven gratis kleurstalen aanvragen.

Wil je gratis kleurstalen aanvragen? Bezoek deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *