relatiegeschenken

Deze relatiegeschenken zijn geschikt voor een jubileum

Heb je een collega die binnenkort een jubileum heeft? Dat moet groots gevierd worden. Niet alleen met een knallend feest, maar ook door een uniek gepersonaliseerd relatiegeschenk cadeau te geven. In deze blog geven we een aantal tips voor een onvergetelijk jubileum cadeau.

Horloge

Verras je iemand die al al een lange tijd in dienst is? Dan is het belangrijk om dit jubileum te vieren met een speciaal cadeau. Hiermee laat je zien dat je trots bent op deze medewerker en dat je hem of haar waardeert. Een cadeau waarmee je deze boodschap overbrengt, is een mooie horloge. Een horloge kun je namelijk van top tot teen personaliseren waardoor het naast een functioneel cadeau ook een persoonlijke herinnering wordt. Graveer bijvoorbeeld de naam van de collega in de horologe of ontwerp de band volledig in de kleuren het bedrijf. Zo heb je een betekenisvol, functioneel en uniek cadeau waarmee je de prettige samenwerking van al die jaren bestempeld.

Luxe drinkfles

Vier je het jubileum van een collega die minder lang in dienst is? Dan kun je deze medewerker verrassen met een mooie bedrukte waterfles. Denk aan een stijlvolle metallic thermosfles in de huisstijlkleuren van jouw bedrijf en een bedrukking of gravering met naam. Vraag bij het bestellen van deze fles ook naar de verpakkingsmogelijkheden. Denk aan een mooie kartonnen geschenkverpakking met een print of met een cut-out.

Pen

Een populair geschenk dat altijd goed is en dat absoluut niet kan ontbreken in dit lijstje is een pen. Met een luxe Parker pen, waarin de naam van de ontvanger gegraveerd is, geef je een bijzonder uniek cadeau. Een pen staat namelijk symbolisch voor wat er nog gaat komen in de toekomst. Samen heb je al mooie dingen bereikt, maar er zullen nog meer mijlpalen volgen. Oftewel,  ‘the rest is still unwritten’.

Rugzak

Een simpele rugzak kun je weggeven als promotieartikel, maar je kunt ook kiezen voor een luxe rugzak als relatiegeschenk voor een collega. Denk aan een mooie Samsonite of SUITSUIT rugzak die goed van pas komt tijdens (zakelijke) reizen of onderweg naar kantoor of klantbezoeken. Bovendien kun je de rugzakken geheel in de kleuren van jouw huisstijl ontwerpen en de naam kun je subtiel op de rugzak laten borduren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *