spontaan cadeautje voor je geliefde

Een spontaan cadeautje voor je geliefde

Heel vaak willen wij onze waardering aan onze geliefden laten blijken, maar echter klinkt dat makkelijker dan dat het daadwerkelijk is. Soms weet je niet wat je moet zeggen of heb je bijzonder weinig tijd. Van tevoren heb je een bepaald beeld in gedachte van hoe je denkt dat die ontvanger gaat reageren, maar als je zelf al weinig tijd hebt kan het soms anders uitvallen dan dat je had gehoopt. Daarom geven wij jou onze blog een aantal tips, waardoor jouw spontane idee geweldig overkomt. 

Cadeau voor haar

THNX.nu heeft verschillende geweldige kleine bedankjes. Ga jij voor een brievenbuscadeautje met chocola of droogbloemen? Wij benoemen hier maar 2 van de vele mogelijkheden. THNX.nu heeft een uitgebreid en uniek assortiment. Daarnaast kan jij ook nog het cadeautje personaliseren met een leuke boodschap of in de stijl waar de ontvangster helemaal gek van is. Met een cadeau voor haar van THNX zit jij zeker goed. 

Hoe kom je spontaan over?

Als kind zijnde waren we allemaal onbevangen en zagen we de risico’s van bepaalde acties nog niet in. Daarnaast hoefde je als kind zijnde niet zorgen te maken over inkomen en eventuele lasten. Naarmate je ouder wordt neemt je spontaniteit wat af. Dat komt weer doordat je hoogstwaarschijnlijk je vingers ergens aan hebt gebrand, waardoor jij sorry had moeten zeggen. De moraal van het verhaal is dan ook, dat het niet erg is dat je spontaniteit wat is afgenomen. Het is een logisch proces van de mens. 

De omgeving

Wil jij je geliefde verrassen en je actie spontaan over laten komen? Dan is de omgeving belangrijk. Geef jij je cadeautje in een saaie omgeving, dan is de kans ook groter dat jij een middelmatige reactie ervoor terugkrijgt. Maar geef jij je cadeautje op een zonnige middag met een picknick dan zal haar reactie ook veel enthousiaster zijn. Dat komt weer doordat wij als mens ons aanpassen aan de situatie. Hierdoor heb jij weer het gevoel dat hetgeen wat jij spontaan wou doen ook echt gewaardeerd wordt. Ook wel de gezegde: 1 + 1 = 2.

Lees tip:  Uitgerust wakker worden met de juiste raamdecoratie?

Iedereen wil zijn geliefde wel eens verrassen. Hopelijk heeft de bovenstaande informatie jou geholpen om het geven van een cadeautje een succes te laten worden. Daarnaast moet je ook niet vergeten dat je als volwassene vaker 2 keer ergens over nadenkt als toen je kind was. Gelukkig helpen de gepersonaliseerde cadeautjes van THNX jou, omdat jij er een leuke boodschap of dergelijke op kunt laten zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *