Een zoet bedankje geven na een feestje

Een zoet bedankje geven na een feestje

Heb je binnenkort een zakelijkfeest gepland voor al je klanten? Omdat je toevallig verhuisd naar een nieuwbedrijfspand? Dan heb je uiteraard iets te vieren als je het ons vraagt, maar hoe pak je dit allemaal aan? En zijn er dingen om rekening om mee te houden? En levert het jou nog iets op om een geschenk te geven, zoals een: zoet bedankje? Want wie weet kun je klanten op deze manier nog langer aan je binden.

Laten wij je in dit artikel hier nou net meer over gaan vertellen.

Hieronder lees je er meer over:

Zoet bedankje? Hierom geven we relatiegeschenken

Of je als bedrijf nou iets te vieren hebt, zoals een: verhuizing naar een nieuw-bedrijfspand, of wil je je personeel in het zonnetje zetten voor hun inzet van afgelopen jaar? Dan is het geven van een relatiegeschenk, zoals: een zoet bedankje nog helemaal zó heel erg gek nog niet als je het ons vraagt, want weet je waarom? Mensen zullen hier écht hun waardering voor uitspreken, want jij hebt immers de tijd genomen om hier extra bij stil te staan. Zo kun je na een personeelsfeest ervoor kiezen om iedereen een klein geschenk mee te geven, of juist tegen het einde van het jaar. Ten eerste helpt dit erg mee in het bevorderen van een positieve motivatie onder je personeel, want je wilt natuurlijk, dat iedereen altijd hard voor je wilt blijven lopen. Jij laat namelijk zien, dat jij je zeker bekommert om hen, die onder je staan en zij zullen dit in vele gevallen altijd extra belonen. Om graag voor je te willen blijven werken.

Lees tip:  Het leukste cadeau voor je zwangere vriendin of familielid

Daarnaast helpt het ook mee in het vergroten van je naamsbekendheid. Stel je personeelslid krijgt visite en zij eten samen wat van jouw zoete bedankje, dan slaat die ander misschien toch onbewust jouw bedrijfsnaam op, waardoor ze eventueel sneller voor jou zou zullen kiezen, of het misschien wel over jou zullen hebben met anderen.

Oftewel, het kiezen voor bedrukt snoepgoed, is nog helemaal zó heel erg gek nog niet. Als je het ons vraagt, maar waar kies je eigenlijk voor?

Zoet bedankje? Kies eens hiervoor!

Nu we je meer hebben verteld, over het geven van een zoet bedankje, is het de hoogste tijd om je te vertellen, over alle opties die je tot je beschikking hebt. Wij bevelen je sowieso de bedrukte koffiekoekjes, die doen het altijd goed bij alle ontvangers. Deze koekjes kunnen worden bedrukt met jouw bedrijfslogo en bedrijfstekst, zodat het écht jouw unieke koekje is geworden. Dat is erg leuk om uit te delen na afloop van bedrijfsfeest.

De dag erna zullen de ontvangers tijdens de koffie door jouw zoet bedankje nog eens extra aan het feest worden herinnerd. Wat weer een positief gevoel geeft aan de ander, dus hiervoor kiezen is echt een aanrader als je het ons vraagt. Voorderest kun je ook kiezen voor een brievenbuscadeau in de vorm van merci chocolaatjes, hiermee kun je ook waardering uitspreken voor de ander.

Veel succes met het vinden van jouw geschenk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *