etentje thuis cadeau

Geef een etentje thuis cadeau: 3 leuke tips voor een onvergetelijke avond!

Nu tijdens de coronacrisis is werkelijk alles anders. Zelfs verjaardagen vieren doen we tegenwoordig anders. Wil jij iemand die je dierbaar is toch nog een bijzonder cadeau geven en even (op afstand) zien? Dan zijn er gelukkig nog genoeg manieren om hem of haar te verrassen. Hoewel een groot feestje niet is toegestaan, mag je namelijk wel maximaal 2 mensen thuis uitnodigen. We hopen uiteraard dat dit aantal groter wordt naarmate we verder in het jaar komen, maar voor nu gaan we nog maar even uit van 2 mensen.

Dat lijkt misschien weinig, maar je geeft het cadeau immers alleen aan jouw dierbare. Stiekem is het dan ook wel heel leuk om voor wat quality time met elkaar te zorgen en alvast jouw cadeau te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een geweldig etentje thuis? Leuk, lekker en bovenal: gezellig en coronaproof! Ben jij benieuwd hoe je dit het beste kunt aanpakken? In dit artikel geven we 3 leuke tips voor een onvergetelijke avond.

1.      Makkelijke maaltijd bestellen


Natuurlijk wil je jouw dierbare het liefst een groot diner voorschotelen. Maar wie zegt dat je deze geheel zelf moet maken? Het zou toch zonde zijn als je de hele avond in de keuken staat, terwijl je eigenlijk heel veel te bespreken hebt samen. Een makkelijke maaltijd bestellen is daarom een prima alternatief. Dit bespaart je niet alleen heel veel tijd, maar is ook nog eens heel lekker.

Probeer van tevoren alvast te ontdekken wat voor eten jouw vriend/vriendin, familielid of kennis het allerlekkerst vindt en probeer hier op in te spelen. Gelukkig zijn er tegenwoordig in de meeste heel veel bezorgrestaurants te vinden. Door de coronacrisis wordt dit alleen nog maar meer. Genoeg keus dus om een heerlijke maaltijd samen te stellen. En je hoeft er zelf vrij weinig voor te doen. Win-win!

Lees tip:  Kadotip: geef een gepersonaliseerd tegeltje cadeau!

2.      Maak een heerlijk voorgerecht of toetje zelf

Tips om snel te eten vanavond zijn er genoeg, maar misschien wil je ook wel iets speciaals doen voor jouw dierbare. Omdat je niet de hele avond in de keuken wilt staan, kan je er ook gemakkelijk voor kiezen om enkel het voorgerecht of dessert zelf te maken. Maak bijvoorbeeld zelf een heerlijke taart of een overheerlijk soepje. Dit kost weinig tijd en kan je van tevoren al maken. Voor het hoofdgerecht bestel je eenvoudig iets bij een lokaal restaurantje.

3.      Tapas bestellen

Het is natuurlijk nóg leuker om samen allerlei verschillende gerechten uit te proberen. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke tapas om de avond mee te beginnen? Deze kan je zelf maken, maar dat is wel een flinke klus. Het is daarom slimmer om de tapas zelf te bestellen. Snel eten bestellen fastfood kan wellicht ook lekker zijn, maar tapas zijn net wat luxer. Bovendien duurt het eten dan net wat langer. Samen heerlijk kletsen en er een gezellige avond van maken terwijl jullie verschillende hapjes uitproberen. Mooier wordt het bijna niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *