Geef een high tea cadeau

Geef een high tea cadeau

Ken je iemand die bijna jarig is of wil je iemand verrassen voor een andere speciale gelegenheid? Geeft een high tea cadeau! Het is hét moment om gezellig bij te kletsen onder het genot van heerlijke zoete en hartige hapjes en verschillende theesmaken. Wie ga jij verrassen met dit leuke cadeau?

Wat is een high tea

Bij een high tea zoals wij die nu kennen horen verschillende zoete en hartige gerechtjes. Ook verschillende theesmaken kunnen niet ontbreken. Bij een high tea krijg je vaak heerlijke scones. Dit zijn mini broodjes die je kunt eten met jam of clotted cream. Verder krijg je bij een high tea vaak verschillende cakejes en koekjes als mini brownies. Ook mini sandwiches of wraps worden vaak geserveerd bij een high tea. Het is een moment om te genieten en te proeven van kleine verschillende hapjes. Het leuke aan een high tea is dat je niet één maaltijd hebt maar allemaal kleine gerechtjes. De high tea wordt vaak in de middag genuttigd.

Waarom een high tea

Wie is er nou niet gek op een high tea? Al die lekkere zoete hapjes en hartige snacks. Een middag vol gezelligheid onder het genot van verschillende smaken thee. Je geeft natuurlijk een heerlijke maaltijd, maar ook een beleving. Ga er samen tussenuit of haal de high tea af bij jullie favoriete locatie. Geniet thuis, op locatie of heerlijk op een warme zomerse dag in het bos, in een park of lekker in de achtertuin.

High tea locaties

Wil jij deze superleuke belevenis cadeau geven? Kijk dan welke locaties voor high tea cadeaubon er zijn. Ga je de high tea afhalen of wil je deze nuttigen op locatie zelf? De locaties zijn geselecteerd op basis van onder andere ervaringen en reviews waardoor je eenvoudig kan reserveren. Ook ben je altijd zeker van een heerlijke high tea. Of je deze beleving nu cadeau wilt geven, wilt doen tijdens een babyshower, verjaardag of andere gelegenheid, je hebt gegarandeerd een gezellige dag!

Lees tip:  Bloemen: het meest ultieme geschenk

High tea cadeaubon

Verras jouw vrienden of familie door een high tea cadeau te doen! De ontvanger heeft dan zelf de keuze waar hij of zij de high tea wil nuttigen. De high tea cadeaubon is bij geselecteerde locaties direct online in te wisselen. Laat iemand genieten van diverse soorten thee met lekkere hapjes. Je kan de cadeaubon zowel per post of per e-mail ontvangen. Geef een onvergetelijke ervaring!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *