leukste cadeau voor je zwangere vriendin

Het leukste cadeau voor je zwangere vriendin of familielid

Zwangerschap is een mooi iets. Er groeit een nieuw leven in iemands buik, een echt wonder. Familie en vrienden staan te trappelen om het kindje eindelijk te zien en de trotse nieuwe ouders te ondersteunen en overladen met cadeaus. Maar, wat is nu een leuk zwangerschapscadeau?

Vaak komt het neer om babyspulletjes. Dit is natuurlijk heel leuk, maar het biedt niet echt een terugblik op de periode van zwangerschap zelf. Zwangerschaps foto’s zijn natuurlijk veel voorkomend, maar worden vaak al geregeld door de toekomstige ouders. Wat blijft er dan nog over? Nou, een fantastisch nieuwe optie is het geven van een 3d beeldje zwangerschap.

Hoe maak ik een 3d beeldje van een zwangerschap?

Oké, leuk hoor ik je denken, maar hoe kom ik nu aan een 3d zwangerschaps beeldje? Gelukkig voor jou bestaat er een hele goede optie in de vorm van bodycasting. Wat is nu bodycasting? Bodycasting is eigenlijk het maken van een mal van een lichaamsdeel waarmee vervolgens diverse beelden mee gemaakt kunnen worden. Eerst maak je dus een mal van, in dit geval, je zwangere buik. Aan de hand van deze mal wordt er vervolgens een beeld gemaakt. Zo’n beeld kun je van jezelf laten maken, maar je kan ook bijvoorbeeld met je partner op het beeldje komen. Eigenlijk maak je met bodycasting dus een 3d foto van jezelf.

Waarom een beeldje?

Je laat een beeldje maken omdat je iets unieks wil hebben dat je vriendin of familielid kan helpen herinneren hoe het was om zwanger te zijn. Een beeldje is hier perfect voor omdat je echt fysiek in 3d kan bekijken hoe iemand er toen uitzag. Omdat je veel styling opties hebt met bodycasting, kun je dit beeldje ook nog eens heel mooi laten maken en erg persoonlijk afwerken. Een zwangerschaps beeldje laten maken is dus een erg leuke en vooral bijzondere manier om iemand te laten terugdenken aan een bijzondere periode in haar leven. Kijk dus eens rond op internet naar bodycasting en laat je inspireren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *