relatiegeschenk voor zakenrelaties

Het perfecte relatiegeschenk voor zakenrelaties

Wanneer je jouw zakenrelaties eens goed wilt verrassen met een item waar ze ook echt wat aan hebben kun je daar je hoofd behoorlijk over breken. Maar wat dacht je van een notitieboekje met naam? Zo zorg je ervoor dat je zakenrelaties het perfecte relatiegeschenk ontvangen. Met een drukke baan zorgt dit ervoor dat de productiviteit van eenieder omhoog gaat en krijg je meer overzicht in het drukke leven. We vertellen er graag meer over:

De voordelen van een notitieboek als relatiegeschenk voor zakenrelaties

Veel mensen zijn groot fan van notitieboekjes en dat is niet zo vreemd: wetenschappelijk is namelijk bewezen dat je hersens dagelijks vol zitten met gedachtes, de echte details ontbreken dan vaak. Wanneer je deze gedachtes opschrijft in het notitieboekje zullen ze je dan ook zeker bijblijven. Iets wat erg belangrijk is in de zakenwereld. Het kan een deal maken of breken!

Stimuleren van gedachten

Iets wat herkenbaar is voor iedereen is dat je tijdens je werkzaamheden met je hoofd naar andere gedachten zweeft. Het gevolg is dat je dan weinig productief bent. Wanneer gedachtes worden opgeschreven zal ons hoofd weer leegmaakt worden, wat voor hernieuwde energie zorgt.

Een persoonlijk relatiegeschenk geven aan zakenrelaties

Zakenrelaties doe je op het werk op, maar dat wil niet zeggen dat je geen persoonlijke touch kunt toevoegen. Een notitieboekje met naam kan jouw zakenrelatie zeker weten ontzettend waarderen. 

Het is een relatiegeschenk dat goed bruikbaar is, zowel in het dagelijks leven als in het zakenbestaan. Het is net even anders dan een reep chocola of een flesje wijn. Natuurlijk gaat het om het gebaar, maar een notitieboekje dat je in zijn geheel laat personaliseren is iets waar je lang gebruik van kunt maken. 

Lees tip:  Unieke, persoonlijke sieraden

Een notitieboekje personaliseren

Zowel in de zakelijke wereld als het dagelijks leven, wordt het gebruiken van een notitieboekje onderschat. Het zorgt voor efficiëntie tijdens je werkzaamheden, maar je kunt het ook gebruiken voor bijvoorbeeld boodschappenlijstjes. 

Het is dan natuurlijk erg leuk om het te geven notitieboekje geheel naar eigen ontwerp te personaliseren. Dit kun je doen met bijvoorbeeld foto’s, maar ook de kleuren, pagina’s binnen het notitieboek en de kleur van de spiraal. Ga je voor blanco papier of juist lijntjespapier? De keuze is aan jou! Met dit relatiegeschenk voor zakenrelaties zit je in ieder geval helemaal goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *