Het perfecte vaderdag cadeau

Het vinden van het perfecte cadeau voor verjaardagen of speciale dagen zoals moeder- of vaderdag is best lastig. Vaak geef je iemand iets wat diegene natuurlijk ook echt leuk vindt, bijvoorbeeld een kledingstuk of iets wat met zijn hobby’s te maken heeft. In dit artikel geven wij een aantal tips voor het vinden van het perfecte vaderdag cadeau.

Hobby

Iedereen heeft wel één of meerdere hobby’s. Het is altijd leuk om iets aan je vader te geven wat hij ook daadwerkelijk gaat gebruiken, de kans is groot dat dat gebeurt als het met zijn hobby(s) te maken heeft. Een goed voorbeeld is lezen, houdt je vader daar van? Koop een goed boek wat hij nog niet gelezen heeft. Een e-reader is ook een geweldig cadeau als hij die in dit geval nog niet heeft, hiermee hoeven ze niet meer al die boeken te kopen en te bewaren, zeker op vakantie is een e-reader ideaal. Als hij al wel een e-reader heeft kan je een bon kopen waarmee hij voor een bepaalde waarde aan e-boeken kan uitzoeken, wedden dat hij dat leuk vind?

Een luchtje of vorm van baardverzorging

Een luchtje is een veilig cadeau om te geven, omdat bijna elke man dit wel kan waarderen. Voor mannen die veel aandacht besteden aan hun baard kan een scheer/trim apparaat of baardverzorging ook een mooi cadeau zijn, denk hierbij ook aan de wat oudere manier van scheren door middel van een heuse scheerkwast en scheermes. Je kan je vader ook een bon geven om een keer naar een echte barbier te gaan, dit is een herenkapper waar mannen op een authentieke manier geknipt of geschoren worden.

Lees tip:  Zo organiseer je een geweldig vrijgezellenfeest! 

Barbecue

Gezien de datum van vaderdag zijn cadeaus omtrent barbecuen vaak ook een leuk cadeau, mits je vader hier van houd natuurlijk. Veel mensen kopen als ze gaan barbecuen kant en klaar vlees uit de supermarkt. Echter is het kopen van vlees bij de slager vaak een stuk lekkerder, zeker omdat je ze zelf naar smaak kan marineren. Het geven van veel verschillende kruiden en accessoires waarmee ze zelf aan de slag kunnen is altijd een mooie optie, je kan er zelf nog van profiteren ook.

Accessoires

Ook mannen houden van wat accessoires, een mooie leren portemonnee bijvoorbeeld of iets wat je steeds vaker ziet, een cardholder. Veel mannen dragen ook vaak een horloge, dit is misschien wel een cadeau wat aan de dure kant is maar als je met meerdere mensen samen doet is dit prima mogelijk. Wat ook leuk is, is een gepersonaliseerde leren armband, hier kan je vaak een leuk stukje tekst of foto op de sluiting laten graveren.1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *