geef een gepersonaliseerd tegeltje cadeau

Kadotip: geef een gepersonaliseerd tegeltje cadeau!

Hou jij ervan om iemand een speciaal cadeau te geven? Dan is een gepersonaliseerd tegeltje een ontzettend leuk idee. Je kent vast wel die tegeltjes met wit en blauw, waarop meestal wijsheden op staan. Deze leuke tegeltjes kun je tegenwoordig laten bedrukken als persoonlijk cadeau!

Dat klinkt natuurlijk erg leuk, maar wat zijn de mogelijkheden? En waarom is dit zo leuk om te krijgen? Je leest het in onderstaand artikel.

Tegeltje laten bedrukken met spreuk

Een tegeltje met passende spreuk of wijsheid is natuurlijk leuk om te krijgen, maar nog véél leuker is het laten bedrukken van een tegeltje met een persoonlijke spreuk. Op Tegeltje.nl heb je de keuze uit tegeltjes met spreuken en wijsheden, maar je kunt er ook een met je eigen tekst bestellen.

Is er een spreuk die alleen jij en de ontvanger gebruiken? Of is er een wijsheid die jullie regelmatig in gesprekken opgooien? Dan is het leuk om een tegeltje te laten bedrukken met deze persoonlijke tekst.

Tegeltje laten bedrukken met foto

Een tegeltje met persoonlijke tekst is natuurlijk hartstikke leuk om cadeau te krijgen, maar wellicht nog leuker is om er een foto op te laten drukken. Heb jij een leuke foto die je op het tegeltje wilt laten bedrukken? Dan komt die vast in de woonkamer te hangen. Ook kun je op het foto tegeltje nog een korte tekst plaatsen.

Tegeltje met spreekwoord

Een delftsblauw tegeltje is natuurlijk altijd leuk om cadeau te krijgen. Dus mocht je even geen inspiratie hebben, dan kun je er ook gewoon voor kiezen om een tegeltje met spreekwoord te bestellen. Er is altijd wel een tegeltje met grappig spreekwoord te vinden. Twee voorbeelden zijn: “koken is zilver, frituren is goud” en “Het is pas crisis als de wijn op is”. Beide zijn erg leuk om cadeau te geven aan je vriend of vriendin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *