kerstpakketten

Kies kerstpakketten met een boodschap voor iedereen dit jaar

Als jij de kerstpakketten mag bestellen, dan probeer je daar een product of producten in te doen waarvan je denkt dat iedereen er wat aan heeft. Maar als je personeel uit meerdere mensen bestaat, lijkt dat soms echt onmogelijk. Hoe kun je er zorg voor dragen dat iedereen ergens blij mee is, zonder dat je naar de generieke opties grijpt zoals een cadeaubon of een flesje wijn? Een kerstpakket moet speciaal en bijzonder zijn en waardering uitspreken over de prestaties die het afgelopen jaar zijn geleverd. Met de onderstaande informatie kies je kerstpakketten uit waar iedereen blij mee is.

Kerstpakketten die aan de verwachtingen voldoen

In Nederland zijn we nu eenmaal altijd erg nieuwsgierig over wat er in het kerstpakket zal zitten. En daar wordt dan vaak al maanden van te voren over gespeculeerd. Als de kerstpakketten eenmaal ontvangen zijn, dan worden ze uitgebreid geanalyseerd en bekritiseerd. Heb je het goed gedaan, dan motiveer je je personeel, doe je het niet goed, dan bereik je juist het tegenovergestelde. De kans dat je het verkeerd doet is groter als je gokt. Vraag je personeel daarom gewoon wat ze van het kerstpakket verwachten dit jaar. Dat doe je door een kleine enquête rond te sturen. Je kunt bijvoorbeeld vragen wat zij zien als het ideale kerstpakket of wat ze wel en niet goed vonden aan het pakket van het vorige jaar.

Een gemeenschappelijk thema

Nadat je de vragenlijst hebt rond gestuurd heb je een veel beter beeld van hoe je aan de verwachtingen van je personeel kunt voldoen. Daarna is het tijd om na te denken over een thema dat voor iedereen toepasselijk is. Je kunt altijd kiezen voor een kleur uit de huisstijl van je bedrijf, zodat het duidelijk is van wie de kerstpakketten komen. Dat weet iedereen wel, maar dat maakt het wel specialer en persoonlijker. Je kunt daarbij ook refereren naar wat jullie doen of naar een prestatie die jullie samen geleverd hebben. Kies bijvoorbeeld voor kerstpakketten met een vuurkorf als jullie kampeerproducten maken of een Amerikaans thema als jullie een belangrijke samenwerking met een Amerikaanse klant zijn aangegaan.

Lees tip:  Verjaardag outfit

Blijf binnen budget

Dit alles is natuurlijk geweldig, maar als je geen budget hebt voor de kerstpakketten die je voor je personeel in gedachten hebt, dan kom je nog nergens. Wil je betaalbare kerstpakketten bestellen en  vinden die kwalitatief uitstekend zijn, dan kies je voor een online winkel. Daar is het assortiment enorm, maar zijn de prijzen laag omdat het goedkoper is om een webwinkel te managen. Je vindt tussen de honderden opties vast kerstpakketten die passen bij wat jij in gedachten had. Er zijn ook andere voordelen verbonden aan het online aanschaffen van je pakketten:

  • Er zijn geen openingstijden en je kunt altijd het assortiment bekijken, ook midden in de nacht.
  • Je krijgt niet te maken met de kerstdrukte en het vinden van parkeerplaatsen, wachtrijen en andere mensen in de winkel.

Online winkelen is gemakkelijker, gebruiksvriendelijker en ook veel goedkoper.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *