kinderhotel nederland

Kindvriendelijk hotel boeken? 3 leuke opties voor kinderhotels in Nederland

Ben je op zoek naar een kindvriendelijk hotel om er samen met het gezin tussenuit te gaan? Dan zijn er in Nederland veel leuke opties te boeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een familiehotel aan zee of een bezoek aan sprookjeshotel de Efteling? Daar zullen de kids vast razend enthousiast van worden! Om je een handje op weg te helpen delen we op deze pagina 3 tips voor kindvriendelijke hotels in Nederland.

  1. Sprookjeshotel De Efteling

We noemden het al even, maar het sprookjeshotel van de Efteling mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst met kindvriendelijke hotels in Nederland. Hier beleven de kinderen de tijd van hun leven en ook voor volwassen genoeg vertier. Zo kunnen jullie je urenlang vermaken bij de vele attracties, terwijl het in het hotel zelf ook goed vertoeven is. Wil je jouw bezoek aan de Efteling extra speciaal maken? Dan is het zelfs mogelijk om themakamers te boeken. Zo kun je bijvoorbeeld overnachten in de slaapkamer van Roodkapje of nog vele andere sprookjesfiguren.

Leestip: bekijk de website Galekkeropvakantie.nl voor meer kinderhotel Nederland.

2. HUP Hotel in Mierlo

Kunnen jouw kinderen niet goed stilzetten en zijn ze het liefst de hele dag zo actief mogelijk bezig? Dan is een weekendje weg in het HUP hotel in Mierlo ongetwijfeld je beste optie. In dit hotel staat activiteit centraal en is er bijna geen mogelijkheid om jezelf te vervelen. Van springkussens tot glijbanen en van squashbanen tot een bowlingcentrum: hier hebben we het allemaal! Vergeet dus zeker niet je sportkleding in te pakken.

Lees tip:  De luxe van een vijfsterren hotel  

3. De Bonte Wever

Ken jij hotel de Bonte Wever al? Dit is een kindvriendelijk hotel, waar je met het hele gezin een waanzinnige tijd kunt beleven. En het leuke is: je kunt hier ook all inclusive arrangementen boeken. Zo kun je onbeperkt genieten! En dat moet zeker lukken met luxe faciliteiten zoals een zwembad en nog veel meer. Neem dus zeker je zwembroek mee, want hier beleef je veel waterpret!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *