Leuke cadeaus om je vriendin echt mee te verrassen

Als je al zó lang bij elkaar bent dat je alles wel al van elkaar weet, en ook ál die voor de hand liggende cadeaus al voor elkaar hebt gekocht, wordt het tijd om eens een echt origineel cadeau te geven. Zo eentje met echte vrouwen dingen.

Een spa voor je face

Echte vrouwen dingen? Uren op de badkamer vertoeven. Combineer het met gadgets: tadaa, een FaceSpa! Een face-watte? Een apparaat dat niet alleen reinigt, maar ook epileert en de huid verstevigt. Dit hebben vrouwen nodig in hun lifestyle.

Luchtdruk

Als jij dacht dat vrouwen niet van gadgets houden, dan heb je het mis. Zéker weten dat vrouwen houden van deze gadgets: een luchtdrukvibrator. Deze vibreert niet, maar werkt doormiddel van luchtdruk. Dat is nog eens een vernuftig! Zeker weten wordt ze hier blij van.

Boodschappenlijstjes in no-time

Een echt cadeau voor een moderne lifestyle dat je nog miste in je leven: Google Assistant. Deze gadget is een win-win situatie: hij staat mooi in je huis én zorgt ervoor dat jij ook je bijdrage kan maken door met je stem dingen op het boodschappenlijstje toe te voegen. Dat wijntje en een kaasje voor een romantische avond op de bank heb jij uiteraard al toegevoegd. Vraag Google om een romantische playlist af te spelen en jij bent het mannetje.

Herinneringen

Het meest cheesy cadeau eruit, maar wel makkelijk en snel. Een memoryjar. Elke week stop je een briefje in de pot waar je op schrijft wat het leukste moment van de week was. Aan het eind van het jaar schud je de pot om en heb je gegarandeerd een leuke avond vol herinneringen.

Lees tip:  Wat SEO marketing voor jou kan betekenen?

Lost and found

Ook echte vrouwen dingen: sleutels die overal en nergens liggen. De schuld: een te grote tas (die overigens een no-go-zone is voor mannen). Doe haar (en jezelf) een lol en koop een keyfinder. Jij hoeft niet meer verplicht mee te zoeken en de sfeer in huis zakt niet meer naar het vriespunt. Opgelost!

Tot slot willen we je natuurlijk niet al te veel op kosten jagen. Wat geef je aan een vrouw die alles al heeft? Tijd! Een spelletjes avond, een wandeling, samen koken of een filmavondje. Daar wordt dan misschien niet jaren over nagepraat, maar zorgt er misschien wel voor dat je geen standaard of onzinnig cadeau koopt. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *