Parker pennen

Parker pennen, welbekend en nog steeds voorop

Parker pennen zijn in Nederland een begrip. Wie heeft er niet leren schrijven met een Parker pen? Parker pennen staan bekend om hun kwaliteit, maar zijn tegelijkertijd betaalbaar gebleven. Ook hebben deze pennen een gepatenteerd vullingsysteem die je dus bij geen enkelen andere penfabrikant tegen zal komen. Er is een groot assortiment, de vullingen en accessoires zijn ruim voor handen en met Parker pennen schrijf je heerlijk. Je kunt dus slechter kiezen dan voor een Parker, want dit merk maakt al heel lang kwalitatieve en innovatieve producten.

Al meer dan 100 jaar Parker pennen

De eerste Parker pen werd uitgebracht in 1894 en vanaf dat moment was Parker een feit. Ze stonden direct bekend om kwaliteit, maar ook om innovatie. Toen de balpennen net waren uitgevonden, was iedereen hier lyrisch over, maar ze hadden een groot probleem. De pennen lekten erg veel en dat resulteerde in strepen op het papier. Om maar niet te spreken over de gevolgen daarvan voor linkshandigen. De oorzaak van het probleem was de inkt en Parker had met haar Parker Quick Dry Inkt snel de oplossing voorhanden. Lekkende pennen bestaan nu niet meer en daarvoor mogen we Parker bedanken. Ook het ontwerp van Parker pennen is innovatief gebleken, want daarvoor hebben ze een aantal prijzen in ontvangst mogen nemen.

Hoe kies je de beste pen uit?

Parker pennen zijn er in allerlei soorten en maten en het kan lastig zijn om hieruit te kiezen. Het is waarschijnlijk het beste om eerst na te denken over het soort Parker pen dat je aan wilt schaffen en dan kun je kiezen uit balpennen, vulpennen en fineliners. Je persoonlijke voorkeur en gevoel voor traditie zal dit bepalen. Vervolgens vraag je jezelf af welk budget je hebt, want Parker pennen zijn al te krijgen vanaf €10. Uiteraard zijn er ook uiterst luxe modellen en hiervoor betaal je gemakkelijk €600 of meer. Denk na over de kleur en de vormgeving en je vindt vast een Parker pen die bij je past. 

Lees tip:  Op zoek naar een cadeau voor jouw man?

Parker vulpennen kiezen

Ben je van plan om een vulpen van Parker uit te kiezen, dan is het goed om naar een specialist te stappen. Want een vulpen heb je voor de rest van je leven én het plezier dat je ervan hebt hangt sterk af van de specificaties waarvoor je kiest. De flexibiliteit, de breedte en de stijl van de penpunt zijn dan doorslaggevend. Deze moeten allen bij je schrijfstijl en je persoonlijke voorkeur aansluiten. De kennis en ervaring van een specialist, samen met jouw voorkeur en schrijfstijl, levert de best mogelijke vulpen op voor jouw situatie.

Parker pennen zijn een ideaal geschenk

Ken je iemand die net met een nieuwe baan of studie begint, dan is een Parker pen voor die persoon een ideaal geschenk. Ze zullen in hun nieuwe situatie vast een pen nodig hebben en dan maak je er het beste een goede van. Parker pennen zijn ook te graveren, voor een nog persoonlijker geschenk. Kijk eens op https://www.pengraveren.nl/ voor bijzondere exemplaren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *