pakketje

Tape laten bedrukken met je eigen logo

Verstuur je regelmatig pakketjes voor je webshop of bedrijf? Dan maak je ongetwijfeld ook gebruik van tape. Je denkt er misschien niet bijna, maar dit is ook een goede manier om te werken aan de zichtbaarheid van je bedrijf. Bedrijven plakken hun bedrijfsnaam, logo en een website URL overal op, pennen, aanstekers, lampjes et cetera. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Hoe meer mensen jouw bedrijfsnaam tegenkomen, des te sneller zullen deze mensen je bedrijf herkennen en onthouden.

Herkenbare pakketjes met bedrukte tape

Tape is in eerste instantie bedoeld om pakketten mee te verpakken. Maar het kan natuurlijk ook als reclamemiddel ingezet worden. Als je je pakketten verpakt met herkenbare tape, door middel van het bedrukken van de tape met je logo of bedrijfsnaam word je sneller herkend. Niet alleen de ontvanger van het pakket krijgt je bedrijfsnaam te zien, maar ook andere mensen die het pakket vervoeren bijvoorbeeld. Het is een extra manier om te werken aan de zichtbaarheid van je bedrijf.

Verschillende soorten, maten en bedrukkingsmogelijkheden

Wanneer je bedrukte tape wil bestellen wordt er eerst gestart met de keuze van het materiaal en het ontwerpproces. Je kan zelf uitzoeken wat het formaat van de tape moet zijn en welk materiaal we moeten gebruiken. Ieder materiaal heeft net weer wat andere eigenschappen en voordelen, volg de link in dit artikel om meer te ontdekken hierover. Vervolgens wordt de machine op de gewenste stand ingesteld, dit moet op de millimeter precies gebeuren zodat er geen afwijkingen plaatsvinden. Daarna gaat de machine aan het werk en ontvang je het eindproduct, de bedrukte tape.

Lees tip:  Een zoet bedankje geven na een feestje

De specialist in tape bedrukken

Lijkt het jou ook handig om te beschikken over verpakkingstape met daarop het logo, de bedrijfsnaam of de website van je bedrijf? Zodat potentiële klanten je bedrijf sneller herkennen? Maak dan gebruik van bedrukte verpakkingstape, en bezoek onze specialist in deze bedrukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *