duurzame cadeau tips

Top 3 duurzame cadeau tips!

Het is altijd lastig om een origineel cadeautje te vinden voor je dierbare. Wij bieden daarom in deze blog 3 cadeau tips in het thema van duurzaam. We genieten volop van onze wereld, maar we moeten ook zorgen voor onze wereld. Cadeautjes geven is leuk, maar het is natuurlijk nog leuker om cadeaus te geven die ook hun steentje bijdragen aan het milieu. Lees in deze blog 3 tips voor een duurzaam cadeautje. Een cadeautje kopen hoeft geen negatieve impact te hebben op de wereld!

Cadeau tip #1

De eerste cadeau tip van dit lijstje is deze Stojo koffiebeker. De koffiebeker van Stojo is érg duurzaam aangezien de koffiebeker herbruikbaar is. Zo zet jij met dit cadeau een statement tegen alle plastic-wegwerp producten. De koffiebeker is daarnaast ook nog eens gemaakt van polypropyleen wat de beker éxtra duurzaam maakt. Hierdoor is de koffiebeker BPA-vrij. Tevens ziet de koffiebeker er ontzettend leuk uit en is het superhandig om onderweg mee te nemen. Je kan na het nuttigen van je drankje, de koffiebeker in één klap opvouwen en veilig opbergen in je tas. De beker is 100% drupvrij. Bekijk hier de Stojo Koffiebeker.

Cadeau tip #2

De Mepal Bento Lunchbox is de tweede tip van onze lijst. Deze lunchbox is namelijk ideaal voor iemand die regelmatig onderweg is. Je kan je dierbare verrassen met een stevig lunchbox van Mepal. Gooi geen restjes meer weg van gisteren, neem deze de dag erop gewoon mee! De box heeft gegarandeerd genoeg inhoud, 900ml well te verstaan… De lunchbox van Mepal wordt geleverd met een extra bentobox en vorkje. Je kan de box ook gerust in de magnetron doen (uiteraard zonder deksel). Tevens is de lunchbox vaatwasbestendig. Bekijk hier de Mepal Bento Lunchbox.

Lees tip:  Wat maakt het hebben van een Rolex Day Date zo aantrekkelijk?

Cadeau tip #3

De laatste tip van deze lijst is de thermosfles van Zoku in de kleur Camo. Een mooie en stoere uitstraling die het ideale cadeau is voor je dierbare. De thermosfles van Zoku is gemaakt van een van de beste soorten roestvrijstaal. De thermosfles is hierdoor ook BPA-vrij. Het is in staat warme drankjes en koude drankjes voor langere tijd op temperatuur te houden. De dubbelwandige constructie van de fles zorgt ervoor dat het niet zomaar kapot gaat. De thermosfles heeft een inhoud van 0,5 liter. Je kan hier de thermosfles van Zoku bestellen.

Mocht je na deze tips nog steeds geen leuk en origineel cadeau gevonden hebben? Niet getreurd! Op de website van cadeautje kopen vind je honderden cadeau tips en een originele cadeau winkel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *