raamdecoratie slaapkamer

Uitgerust wakker worden met de juiste raamdecoratie?

Wil je goed slapen? geen lichtinval in de vroege ochtend? Uitgerust wakker worden? dan is een goede raamdecoratie erg belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor een licht-blokkerend slaapkamergordijn of extra licht-blokkerende voering om ’s avonds de kamer mooi te verduisteren en zonlicht tegen te houden. Dat doe je door je slaapkamer te verduisteren.

Wat is belangrijk bij het kiezen van een slaapkamergordijn?

Er komt veel kijken bij het kiezen van een nieuw gordijn voor je slaapkamer. je wilt natuurlijk dat ze passen bij de stijl van het interieur, maar misschien nog belangrijker, of ze wel of niet verduistering zijn en in welke mate. De mate van verduistering wordt in procenten aangegeven. Een gordijn kan bijvoorbeeld 100% van de zon blokkeren, maar het kan ook 85% blokkeren. Houd daarom deze in gedachten bij het maken van je keuzes. Als je je slaapkamer goed wilt verduisteren, raden we aan om plisségordijnen te bestellen in plaats van gordijnringen. Door de ring kan namelijk zonlicht de ruimte binnendringen. Bekijk op de website voor verschillende verduisterende gordijnen,

Slaapkamer afmetingen en confectie.

Eigenlijk is alles mogelijk. De meest voorkomende vorm van confectie zijn geplooide gordijnen. Deze kunnen aan het plafond worden opgehangen, wat vooral handig is voor verduisterende gordijnen. Bij het kiezen van een verduisterend gordijn is het zeker zinvol om te kiezen voor een plafond tot vloer gordijn. Licht is zeer transparant en hoe minder gebarsten het is, hoe effectiever het is.

Wil je uitgerust en minder licht in je slaapkamer?

Hoe vroeg in de ochtend en hoe laat licht blijft , hoeft geen invloed te hebben op je nachtrust. Ontdek de verschillende opties voor het inrichten van je slaapkamer, de ramen erin en natuurlijk de verduisterende ramen die passen bij jouw levensstijl en interieur.

Lees tip:  Wat zijn de meest gewilde noten?

Top 5 beste verkocht gordijnen  slaapkamer gordijnen op een rij.

 1. Op maat gemaakte verduisterende gordijnen

2. Rolgordijnen met U-profiel op maat

3.Click & Ready blind smartfit

4. Velours gordijn verduisterend

5. Verduisterend plisségordijn

Bekijk deze website voor slaapkamer gordijnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *