Verjaardag outfit

Als je je verjaardag gaat vieren, wil je natuurlijk wel de leukste outfit aanhebben van iedereen op het feest. Dit kan nog best een moeilijk uitdaging worden maar het vinden van de perfecte verjaardag outfit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Als je maar alle tips en tricks weet, en deze gaan wij natuurlijk voor jullie op een rijtje zetten hieronder.

Feestelijk

Allereerst moet je outfit wel feestelijk zijn. Dit betekent dat het wat anders moet zijn dan wat je normaal draagt naar je werk of in je vrije tijd. Bij een feestelijke outfit maakt het niet echt uit of het formeel of informeel is. Wil je geen pak aan? Dat is prima want een mooie spijkerbroek van bijvoorbeeld PME Legend is ook super feestelijk.

Overhemd

Het is bij mannen vaak mooi als zij een chique overhemd dragen. Afhankelijk van het seizoen kan je een kleur uitkiezen. Is het zomer, kies dan een lichte kleur uit. Is het winter, kies dan een donkerdere kleur uit.

Gaten in de broek

Gaten in de broek zijn vaak niet zo mooi. Een mooie spijkerbroek of pantalon kan ook gekocht worden zonder gaten erin. Dit maakt de outfit namelijk wat minder chique en ook een beetje kinderlijk.

Schoenen

Zorg ervoor dat de schoenen passen bij de rest van de outfit. Ga je meer voor de informele outfit, kies dan voor een mooie paar sneakers. Wil je liever iets formeler gekleed, ga dan voor een paar nettere schoenen. Het is hier dan wel van belang dat deze schoenen er nog mooi uitzien en je niet de afgetrapte schoenen aantrekt omdat die lekker zitten. Dit kan namelijk je outfit in een keer verpesten, en dat wil je niet.

Lees tip:  Populaire bordspellen om cadeau te doen

Accessoires

Dit is geen must have maar vaak wel erg mooi. Dit kan een horloge zijn of een mooie ring. Klassieke sieraden kunnen je outfit normaliter alleen maar beter maken. Ben je geen sieraden man? Geen probleem, je outfit is alsnog perfect zonder de accessoires.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *