lekkere lunch voor thuis

Verjaardag vieren? Bestel een lekkere lunch voor thuis!

Ook wel weer eens zin in een gezellig verjaardagsfeestje, maar dan zonder alle voorbereidingen die je ervoor moet treffen? Zonder de benodigde boodschappen te hoeven doen en op de dag zelf alleen maar in de keuken te staan om hapjes klaar te maken voor je visite? Of misschien sta je wel al een dag van tevoren uren in de keuken om van alles klaar te maken. Dat kan ervoor zorgen dat je bij voorbaat al denkt; ‘’laat maar, het is teveel gedoe voor die ene dag in het jaar (of wellicht zelfs voor een paar dagen in het jaar voor verjaardagen van eventuele andere gezinsleden). Vooral ook omdat je zelf vaak amper het gevoel hebt dat het je verjaardag is. Maar daar weten wij iets op: een uitgebreide lunch laten bezorgen!

Lunch bestellen voor je verjaardag

Zelf ook van je eigen verjaardag willen genieten? De ideale oplossing is om het eten en drinken op je verjaardag uit handen te geven! Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bestellen van een lunch of hapjes en zelfs traktaties. Er is keuze genoeg. Er zijn verschillende soorten broodjes: hard of zacht, wit, bruin of meergranen tot aan dikke desem boterhammen op verzoek. De keuze aan beleg varieert tussen hartig en zoet, van eenvoudige zachte bolletjes met ham of kaas tot aan een luxe meergranen bol belegd met gerookte zalm of filet americain. Je kunt kiezen uit verschillende soorten beleg en je kunt zelfs traktaties bestellen! Er zijn ook groepslunches, mocht je meer bezoek verwachten.

Lees tip:  Tape laten bedrukken met je eigen logo

Eenvoudig bestellen

Ga van tevoren na wat je wil bestellen voor je gasten en doe je bestelling online. We kunnen rekening houden met dieetwensen indien nodig. Van vegetarisch, tot vegan en halal. Veel bezoek? Bestel een groepslunch!

Vind je het te ingewikkeld om voor iedereen een broodje naar keuze te bestellen? Ga dan voor een algemene lunch en bestel deze online. Je hebt keuze uit drie soorten: de groepslunch luxe, basis en belegde bolletjes. De belegde bolletjes zijn er in 10 stuks, 20 stuks en 40 stuks. Ideaal voor wanneer je veel bezoek verwacht. Voor de mogelijkheden kun je ook telefonisch contact opnemen of per email.

Voor de zoetekauwen

Ook op zoek naar lekkere traktaties? Ook daar in bieden we mogelijkheden in de vorm van zoete lekkernijen zoals muffin, donuts en taart. Je kunt deze naast de lunch bestellen, maar natuurlijk ook als losse traktatie. Er is keuze genoeg! Er is zelfs een heuse traktatiebox met daarin een mix van bakkerslekkernijen of zoete lekkernijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *