Verras en geef een cadeaubon van Bloemetje Bezorgen

Bloemen zijn geweldig om cadeau te doen. Toch bestaat de kans dat je twijfelt: van welke bloemen houdt de persoon die ik wil verrassen? Bloemetje Bezorgen heeft de oplossing. De Bloemetje Bezorgen cadeaubon die wij aanbieden, in samenwerking met Piggy.

Bloemetje Bezorgen is in vele grote steden actief

Bloemetje Bezorgen bestaat uit een groep lokale bloemisten die in diverse steden gevestigd zijn. We zijn sinds 2020 actief. Het is ons doel om lokale bloemisten te promoten, zodat zij ook online goed zichtbaar zijn. We zijn in de grote steden actief, zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, maar ook in stede als Zwolle en Amersfoort. Met ons eigen unieke assortiment en kwaliteitsbloemen staan we voor je klaar.

Bestel de cadeaubon eenvoudig online

Maar zoals gezegd bieden wij ook cadeaubonnen aan. Zo kan degene voor wie het presentje is, ook zelf een keuze maken. De cadeaubon bestel je online via het cadeau-icoontje rechts onderin de website. Je kunt de keuze maken voor het bedrag en dan snel en eenvoudig bestellen. Het inleveren van de cadeaubon kan bij elk van onze 12 aangesloten winkels, via onze websites is het (nog) niet mogelijk om in te leveren. Dat laatste is wel belangrijk om te weten.

De cadeaukaart wordt aangeboden in samenwerking met Piggy. Dat is de partij in Nederland voor het opbouwen van klantloyaliteit en het aanbieden van cadeaukaarten. Piggy is een Nederlandse start-up, net als Bloemetje Bezorgen. Daarom past deze combinatie ook zo goed. Via Piggy kun je bij ons ook punten sparen. En heb je voldoende punten, dan kun je die inleveren voor bijzondere producten.

Lees tip:  3 redenen om een pen cadeau te doen

Steun je lokale bloemist

Door bij ons je cadeaubon te bestellen, steun je de lokale bloemist. Want het merendeel van het geld komt terecht bij die bloemist. Die vakman of vakvrouw die voor dag en dauw opstaat om de mooiste bloemencreaties te maken. En dankzij die mooie cadeaukaart kan degene voor wie de bon is, dat van dichtbij zien in de winkel. Genoeg reden om gauw op BloemetjeBezorgen.nl jouw kaart te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *