Verschillende soorten Dr. Martens schoenen

Dr Martens schoenen zijn al jarenlang erg populair onder elke leeftijdsgroep. Dit komt doordat het stevige schoenen zijn met een mooi design. Daarnaast gaan ze ook nog eens ontzettend lang mee. Er is een grote selectie van verschillende Dr Martens schoenen om uit te kiezen. Maar hoe weet je nu welke bij jou passen? In dit artikel vertellen we je er meer over. 

De 1460 laars

De 1460 laars is de originele laars van Dr Martens. Geïnspireerd op de laarzen die mijnwerkers droegen, werd de laars in 1960 geïntroduceerd. De laars is gemaakt van duurzaam leer, waardoor het erg milieuvriendelijk is en ook nog eens erg lang meegaat. De laars is te herkennen aan de gele stiksels en de zool met luchtkussen. Omdat deze laars één van de populairste is van dit merk, is het verkrijgbaar in bijna alle maten en kleuren. Het kan worden gedragen door elke leeftijdsgroep. 

De 2976 chelsea laars

Dit ontwerp is gemaakt op basis van de originele chelsea laars, hier zijn dan de stiksels en andere kenmerken van Dr Martens aan toegevoegd. De schoen is verkrijgbaar in allerlei verschillende materialen, waaronder leer en suède. Daarnaast heeft het model een elastische band aan de zijkant, hierdoor is het een stuk gemakkelijker om hem aan en uit te trekken. 

De jadon platform laars

Wil je liever een wat modernere versie van de 1460 laars? Dan is het verstandig om te kijken naar de jadon platform laarzen. Deze laars beschikt over een platformzool van 4 cm hoog. Daarnaast is het beschikbaar in allerlei maten, kleuren en patronen. De jadon platform laars beschikt over een extra inlegzool, dit zorgt ervoor dat je een stuk comfortabeler loopt. Deze laars is vooral geschikt voor mensen die zoeken naar iets opvallends. 

Lees tip:  Op vakantie naar Gran Canaria met kinderen

De 101 laars

Deze laars is iets meer gestroomlijnd dan de 1460 laars. Het is dus veel slanker en wat moderner. Ook heeft het een wat dunnere zool. Wil je graag voor iets moderns en wat minder opvallends gaan. 

Molly laarzen

Wil je een nog hogere laars? Dan is de molly laars echt wat voor jou! Deze beschikt namelijk over platformzolen van zo’n 5 centimeter hoog. Daarnaast is het ook nog eens beschikbaar in allerlei kleuren, maten en patronen. Deze schoen is echt wat voor mensen die wat opvallends zoeken.  Wil je dus een nieuwe schoen? Dan zit er bij Dr Martens altijd wel wat voor je tussen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *