Vind prachtige woonstijlen en opties voor je interieur

Als je goed wilt wonen is een sfeervolle inrichting essentieel. Soms is het lastig om een inrichting te kiezen. We helpen je hier graag bij. Het kan helpen om te beginnen bij het kiezen van een woonstijl. Woonstijlen kunnen erg afwijken van elkaar. Inzicht krijgen in wat je het mooist vindt en wat het beste aanvoelt is stap één. Daarna kun je op zoek gaan naar de juiste meubels om je inrichting verder vorm te geven. Laat je hieronder verder inspireren.

Laat je inspireren door unieke woonstijlen

Er zijn genoeg woonstijlen mooi, van klassiek tot aan romantisch. De juiste keuze maken is niet altijd eenvoudig, bij tijden kan je verdwaald raken in de vele opties. We nemen je mee in een aantal van onze top woonstijlen om je meer inzicht te geven. Allereerst is de Bohemian woonstijl heel erg leuk. Deze woonstijl kenmerkt zich door kleurrijke vormen en stijlen. Verder geniet de romantische woonstijl een rustige look, wat ook heel goed kan passen. Tot slot is een retro woonstijl perfect als je van oldschool stijlen houdt. Deze drie variaties kunnen de inrichting van je kamers prachtig maken. Als je weet welke stijl je wilt, is het tijd om het verder af te maken. Koop de meest perfecte spullen die leuk staan in jouw gekozen woonstijl. Je kan ook kiezen voor wat expirementele opties, zoals bijvoorbeeld leer op de muur.

Mooie verlichting in de keuken

Hoezo is het cruciaal om fraaie verlichting boven de eettafel te hebben hangen? Allereerst zorgt verlichting voor sfeer. Wat is nu een eethoek zonder de juiste verlichting? De eettafel staat vaak in het midden van het huis, hier eten en studeren we en beleven we knusse avonden met familie. Voor al deze diverse momenten heb je geschikt verlichting nodig. Ga je verlichting aanschaffen? Denk voordat je gaat na over de positie, het soort licht en de hoeveelheid licht. Ben je niet zeker welke verlichting het beste boven jouw tafel past? Vraag dan altijd professioneel advies.

Lees tip:  Op vakantie - dit kado neem je mee

Vintage en Retro – De optimale interieurcombinatie

De trend van het moment: Vintage en Retro. Houd jij van een sfeervol en warm interieur? Dan is de combinatie retro en vintage écht iets voor jou. Retro markeert zich door de kleurrijke kleuren. Vintage is een stijl met dapperheid. Het kan heel kleurrijk zijn, maar dit is niet nodig. Wel zijn er typische kleuren die Vintage betitelen, namelijk: groen, donkergrijs en okergeel. Hiernaast is een beschadiging niet kwalijk bij Vintage. Geef kleding en producten een tweedekans en geef er zelf een leuke touch aan. Een goede stel tussen oud en nieuw! Kijk op fan van wonen voor meer woontips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *