Waarom geef je geen mooi shirt cadeau?

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een vriend? Wil je m iets moois geven maar ook iets waar hij wat mee kan? Waarom geef je geen shirt cadeau? T-shirts zijn verkrijgbaar in vele verschillende kwaliteiten. Als je kiest voor een mooi shirt van een goede kwaliteit, dan is jouw vriend daar zeker blij mee! Een goede kwaliteit shirt draag je namelijk graag en vaak. Het zit als gegoten om het lichaam en voelt als een tweede huid. Hij kan het shirt onder een overhemd of trui dragen maar op de zomerdag ook gewoon als lekker luchtig T-shirt.

Witte, grijze, blauwe of zwarte shirts?

Wellicht ben jij, net als vele andere geneigd om een wit shirt te kopen als cadeau voor jouw vriend. Een wit shirt is neutraal en kan overal bij zal je denken en dat klopt! Echter is het kopen van grijze, blauwe en zwarte shirts ook helemaal geen gek idee. Het is een keer wat anders dan zo’n standaard wit shirt. Ook zal het je verbazen dat bijvoorbeeld zwarte shirts heel goed als onder shirt gebruikt kan worden. Zwarte shirts onder een overhemd of een trui staan soms zelfs veel mooier dan een wit shirt!

Doe de proef op de som met zwarte shirts

Probeer het zelf eens uit. Leg je outfit voor morgen klaar ( een broek en een trui, of overhemd, net wat je het liefste draagt). Leg daarbij een wit shirt en nu een zwart shirt. Welke kleur past mooier bij je outfit? Doe dit de aankomende dagen nog eens een aantal keren en je zult tot de conclusie komen dat zwarte shirts vaker mooier staan bij je gekozen outfit.

Lees tip:  Prachtige muurafdekkers, dit kun je er mee!

Kies voor je vriend voor mooie zwarte shirts

Wijk dus eens af van het geijkte witte shirt en koop mooie zwarte shirts voor jouw vriend als cadeau. Hij zal gegarandeerd blij zijn met de zwarte shirts als aanvulling op zijn garderobe kast. Zeker als je kiest voor een shirt van goede kwaliteit. Het katoen van zo’n shirt is vele malen zachter, de naden zijn zacht maar stevig en er zitten geen irritante labels in de zwarte shirts. Daarnaast blijft de kleur was na was mooi zwart. Jouw vriend heeft van zo’n zwart shirt van goede kwaliteit dus vele malen meer plezier.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *