Bernardus wijn

Welke Bernardus wijn is lekker?

Het merk Bernardus wine is de naam van een wijnbedrijf die verschillende soorten wijn verkoopt. Nu is het natuurlijk altijd lastig om te bepalen welke wijn je wilt kopen. Gelukkig hebben ze op de website van Bernardus Wine ontzettend veel informatie over hun verschillende soorten wijnen. Zo kun je op wijnsoort drukken waarna je wordt doorverwezen naar een nieuwe pagina waar vele informatie tevoorschijn komt over deze specifieke wijnsoort. Hierdoor kun je dus vanuit je luie stoel zoeken naar een lekkere wijn voor bij je verjaardagsdiner, voor bij het kerstdiner of om cadeau te geven.

Een voorbeeld van zo’n wijn

Een goed voorbeeld van een typische Bernardus wijn is de Bernardus marinus wijn. Deze wijn wordt verkocht op de website van Bernardus onder het kopje Marinus Carmel Valley. Op deze pagina is er te lezen dat de Marinus wijn gemaakt is van druiven uit de welbekende Franse Bordeaux streek. Hier ligt namelijk een wijngaard van het Bernardus bedrijf. Deze wijngaard is terug te vinden in Cachagua. Dit is een streek in Frankrijk. Er wordt ook een korte uitleg en toelichting gegeven over het groeiproces van de druiven in de Carmel Valley. 

De druiven in Carmel Valley

De druiven die gebruikt worden bij het produceren van de Bernardus marinus wijn zijn bijzondere druiven. Deze druiven groeien namelijk in een nogal bergachtig gebied. Dit betekent dat de bergen er voor kunnen zorgen dat de warmte die er is gevangen blijft. Dit zorgt er ook nog eens voor dat de druiven beschermd worden tegen vervelende oceaanmist die in dit deel van Frankrijk sterk aanwezig kan zijn. Gelukkig kunnen de druiven ‘s nachts goed afkoelen zodat ze nog lekkerder worden voor de Bernardus marinus wijn. Zo zie je maar dat er ontzettend veel informatie achter één zo’n wijnfles zit. Je kunt de gehele oorsprong vinden waardoor het nog leuker wordt om een wijntje te bestellen op de website van Bernardus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.