Beeldje zwangere vrouw

In de drukte van alledag zijn we vaak zo bezig met de eindstations, dat we vergeten te genieten van de reis. Zwangerschap is iets moois dat niet ieder jaar terug komt (meestal niet tenminste). Hier moet je dus met volle teugen van genieten.

Wanneer je buik begint te groeien, wordt het steeds spannender. Je leeft met je hele persoon toe naar het moment dat het gaat gebeuren. Hoewel je waarschijnlijk niet kan wachten tot je je baby in je armen kan sluiten is ook deze periode zo voorbij. Gravida biedt een mogelijkheid om deze mooie herinnering gevangen te nemen in de tijd.

Natuurlijk kun je ook gewoon foto’s maken van je dikke buik, maar is het niet veel leuker om terug te zien hoe je er in 3D uitzag op dat moment? Het moment dat je stond te popelen om te bevallen. Door dit soort mooie herinneringen vast te leggen in de vorm van een 3D beeldje zwangere vrouw, wordt de herinnering veel tastbaarder.

Voeg jouw eigen stijl aan het beeldje toe

Er zijn ontzettend veel verschillende opties bij het maken van een beeldje van een zwangere vrouw. Het begint al met de pose voor de 3D scan. Een populaire lichaamshouding is bijvoorbeeld dat je met je handen je buik liefdevol vasthoudt. Je kunt er echter ook voor kiezen om je beeldje zonder armen te laten printen, of met je armen slap langs je lichaam hangend.

Hoe het 3D model er ook uit komt te zien, je krijgt na het scannen ook nog de optie om dingen aan te passen als je die anders zou willen zien. Veel vrouwen laten ons bijvoorbeeld de putjes in hun benen wegwerken.

Lees tip:  Waarom een portemonnee een ideaal cadeau is

Wanneer je scan helemaal naar wens is aangepast, is het tijd om een formaat uit te kiezen. Je kunt voor een klein beeldje kiezen dat op de vensterbank past, maar je kunt natuurlijk ook een groter formaat kiezen als je wil dat je beeldje een echte blikvanger wordt.

Het is mogelijk je beeldje in vijf verschillende materialen uit te laten printen. In oplopende prijsvolgorde kun je kiezen uit kunststof, hout, brons, staal en koper. Als je juist een ander materiaal in gedachten had, ben je bij Gravida ook bij het juiste adres. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het beeldje minder gedetailleerd zal worden, omdat we in dat geval gebruik zullen maken van een 3D geprinte mal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *