De Manchetten hebben een andere kleur dan het overhemd!

Vroeger waren de manchetten aan een overhemd een onderdeel van het kledingstuk. Ze werden bevestigd aan het uiteinde van de mouwen. Ook de kraag van een overhemd was afneembaar. Hierdoor kon een overhemd eenvoudiger gewassen worden, of alleen de kraag en de manchetten werden gewassen. Vandaag de dag zitten de manchetten gewoon vast aan het overhemd net als de kraag. Toch zien we ook nu weer een verschuiving in trend. Voorheen was het gehele overhemd dezelfde kleur. Steeds vaker komen we nu overhemden tegen met een kraag en manchetten in een andere kleur!

Sla de mouwen van je overhemd om voor een speels effect

De hippere overhemden zijn aan de binnenzijde van de manchetten anders gekleurd, dit geeft een leuk effect als je de mouwen van je overhemd een keertje omslaat. Ben je op zoek naar een goed cadeau voor iemand dan is het geven van een overhemd helemaal niet zo’n slecht idee mits je deze persoon een beetje kent. Weet jij welke smaak hij heeft, welke kleuren hij graag draagt? Kies dan een mooi en hip overhemd met een leuk design of met een andere kleur manchetten.

Geef daarbij een set manchetknopen cadeau!

Manchetknopen werden vroeger eigenlijk altijd gedragen. Tegenwoordig worden er alleen nog maar manchetknopen gedragen tijdens officiële en nette gelegenheden. Toch zie je vandaag de dag een grote verscheidenheid aan manchetknopen. Je kunt ze in iedere kleur en iedere vorm kopen. Hoe leuk is het om iemand een set manchetknopen cadeau te doen bij zijn nieuwe overhemd. Manchetknopen die bij zijn hobby horen of zijn lievelingskleur hebben. Met manchetknopen en het juiste overhemd kun je echt een eigen look creëren. Laat je cadeau mooi inpakken, het is gegarandeerd een geslaagd cadeau! Let wel op, weet je de maat niet precies van degene die het overhemd gaat dragen? Zorg dan dat je nog voldoende tijd hebt om het overhemd te ruilen in een andere maat!

Lees tip:  Zo organiseer je het beste strandfeest


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *